Час преди проверяващите от РИОСВ Хасково да влязат на проверка

...
Час преди проверяващите от РИОСВ Хасково да влязат на проверка
Коментари Харесай

Проверката на РИОСВ в ТЕЦ Марица 3 компрометирана от Сандов

Час преди проверяващите от Регионална инспекция за опазване на околната среда Хасково да влязат на инспекция в Топлоелектрическа централа Марица 3 Димитровград , Министър Сандов съобщи с решителност, че каквото и да е направено ще бъде незадоволително и централата няма да проработи още веднъж.

Каквото и да се каже от името на Централата  ще бъде несъществено, тъй като против нея Министър Сандов се пробва да опълчи живота и здравето на хората. В същото време признава, че комплексът Марица Изток е прекомерно близо и в резултат на преноса на въздушни маси има завишаване на нормите.  Дали това значи, че стартира по ред да ги закрива следва да забележим.

Постоянните хрумвания за ВЕЦ-ове и Фотоволтаици, които ще заменят ТЕЦ-овете са отлични на доктрина и с доста въпроси по какъв начин ще подсигуряват енергийната сигурност на процедура.

На министър Сандов можем да му напомним, че преди по – малко от месец хората от Ивайловградско се подвигнаха на митинг поради пониженото равнище на язовира, в резултат на работата на ВЕЦ-а и с голи ръце пренасяха рибата от тинята към водата. Нима това не заплашва флората, фауната и туризма в района? Когато свърши водата, кой ще създава електрическа сила, с цел да се подсигурява 24 часовият цикъл 365 дни в годината.

Да режем клона, на който сме седнали, преди да имаме опция е, национално изменничество. За имиджа на зелените политици ще внасяме ток и ще се борим за оцеляване. Няма да е за първи път.

На министър Сандов желаеме да му кажем, че големите рецесии, които са надвиснали над страната  допускат мъдри управнически решения.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР