Час по-скоро Радев да озапти Бойко Рашков и да го

...
Час по-скоро Радев да озапти Бойко Рашков и да го
Коментари Харесай

ГЕРБ за Рашков: Какво си мисли, че нас ни е страх?

Час по-скоро Радев да озапти Бойко Рашков и да го изолира в някакво пространство, където да не разиграва обсесиите си на гърба на български жители. Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и някогашен министър на туризма Николина Ангелкова по време на брифинг в Народното събрание.

Ангелкова съобщи, че получава десетки сигнали от обезпокоени хора от София-област, които и сега са подложени на политическа принуда от служебния вътрешен министър Рашков. Тя разгласи, че са привиквани шефове на учебни заведения и детски градини да дават пояснение дали са пропагандирали да се гласоподава за избрана политическа партия.
 Бойко Рашков против Иван Гешев: Онче-бонче Бойко Рашков против Иван Гешев: Онче-бонче
Няма по какъв начин да не признаем – служебният вътрешен министър Бойко Рашков не се отхвърля и играе комплицирана игра що се отнася до основния про...

" Къде е тайната на вота? Нали изборите свършиха, защо не престават тези разпити. Хората са обезпокоени, за първи път са подлагани на такава принуда ", съобщи още тя.

Николина Ангелкова попита дали всички шефове на учебни заведения и детски градини в София-област ще бъдат привиквани. " За мен персонално е необяснимо за какво не престават тези репресивни дейности от страна на служебния министър Бойко Рашков. Изборите свършиха ", акцентира някогашният туристически министър.

" Ще повикаме още другата седмица този човек и ще го питаме за всичко. Не единствено за това. Като възпитаник ще го питаме. Какво си мисли, че нас ни е боязън? Ако си мисли, че нещо някой го е боязън, отново повтаряме нито сме 82-ра година, нито 48-ма година. Никой не го е боязън от някакъв изпуснат човек ", сподели още Тома Биков.

Биков съобщи, че няма никаква концепция каква е тяхната връзка с ГЕРБ. " Каквато им да е връзката им с ГЕРБ, тези хора не са нарушители, нито са обвинени в закононарушения ", съобщи още Тома Биков.
 Обществото не знае кой е назначен да проверява сигнала против Иван Гешев - знае ли обаче той? Обществото не знае кой е назначен да проверява сигнала против Иван Гешев - знае ли обаче той?
Кой е поел и проверява сигнала на служебния Министерство на вътрешните работи министър Бойко Рашков против основния прокурор Иван Гешев? Официално отговор няма, като п...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР