Чаровният синоптик Боби Лазаров нямал специални отношения с Гита Манолова,

...
Чаровният синоптик Боби Лазаров нямал специални отношения с Гита Манолова,
Коментари Харесай

Изгря ли слънце и на неговата улица? Слух събра Боби Лазаров...

Чаровният синоптик Боби Лазаров нямал специфични връзки с Гита Манолова, едно от лицата на малкия екран на Българска социалистическа партия, написа " България Днес ". Двамата били единствено сътрудници, само че нищо повече, споделиха хора от обкръжението им. От няколко дни мълвата твърди, че водещият е влюбен в младата си и красива колежка Гита, а тя пък зарязала предходния си другар, който изгледал детето й. 

Красавицата работи в няколко кабеларки, като за похлупак от близо две години кацна в партийната телевизия на Българска социалистическа партия. Манолова е гневна привърженичка на Корнелия Нинова и доверена кореспондентка на значими събития за партията, като събора в Бузлуджа.

И Лазаров от 17-годишен стартира да се занимава с публицистика, като близо 10 години е радиоводещ и музикален управител в радио Витоша и радио Експрес. През 2002 година става част от екипа на Би Ти Ви, където работи като кореспондент, сценарист и водещ. През 2019 година е и синоптик, откакто Христина Балинска напусна. Покрай работата си среща и някогашната си половинка Ива Колева, само че връзката им продължава единствено година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР