Чаровният прелъстите от сериала “Господин Х и морето” има сериозни

...
Чаровният прелъстите от сериала “Господин Х и морето” има сериозни
Коментари Харесай

Сериозен Проблем Спъва Калин Врачански За Световното Кино

Чаровният прелъстите от сериала “Господин Х и морето” има съществени проблеми с непознатите езици, загатна самият артист. Калин Врачански постоянно ходел на кастинги за непознати продукции, само че казусът бил, че не приказва добре британски език.

За всяка роля, за която се пробвал, се налагало да прави специфична подготовка с другари, които са на “ти” с езика и произношението. Заучавал репликите, а те му давали препоръки за акцента.

Благодарение на способността си да имитира той се справял с готовите реплики. Наложило ли се да импровизира или да беседва с екипа на съответния филм, ставало ужасно.

Заради проблемите си с британския Калин по този начин и не съумял да пробие в огромна непозната продукция. Пример за сходен триумф е сътрудника му Захари Бахаров, който получи роля в хитовия сериал “Игра на тронове”, написа Уикенд. Врачански нямал и доста време за учене, защото до неотдавна бил зает със фотосите в сериала “Господин Х и морето”. Освен това постоянно пътувал за представления отвън столицата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР