Чаровницата не се стърпя и предложи брак на гаджето си

...
Чаровницата не се стърпя и предложи брак на гаджето си
Коментари Харесай

Близначката Влади слага край на палавите игри и разврата! Вдига мръсна сватба

Чаровницата не се стърпя и предложи брак на гаджето си Стефан Симеонов, по време на сватбата на рапъра Димчо. Предложението в жанр „ Дами канят” било направено във Варна предходната седмица. Гостите загърбили традицията и се появили всичките в бяло, като Пъф Деди пред 90-те години.
Явно романтиката е пристигнала допълнително на разкрепостената близначка Влади, която се втурнала да хване букета, изблъсквайки останалите девойки. Тя непосредствено заставила обичания си да мине под венчило с нея допустимо най-скоро, написа „ България днес”.

„ Ние сме следващите”, написа гордо проектобулката под фотографията с благоверния си. А изпод заваляха лайкове и захаросани мнения от почитатели и сътрудници.
Първа захапа новината Дара, която незабавно заподозря, че има интрига с хвърлянето на букета.

„ Мръсна женитба предстои” разяснява пък различен неизвестен почитател на певицата. И по какъв начин няма да е такава, когато в центъра на купона са двете хищни хиени.

Преди време цяла България научи детайлности от интимния живот на сестрите. След като в мрежата плъзнаха фрагменти, на които една от близначките е облечена като секси здравна сестра и подарява с орални милувки незнаен мъж, те станаха стремително известни.

Тогава се твърдеше, че най-вероятно Алекс е дамата от клипа, само че мнозина подозират, че и Влади не е по-кротка от нея.

В новия си клип бръмчалките дадоха да се разбере, че сексът в никакъв случай не е бил мираж за къдрокоси тигрици като тях и даже популяризираха „ мерака” към противоположния пол.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР