Чаровникът изненада новата си половинка Станислава с годежен пръстен. Преди

...
Чаровникът изненада новата си половинка Станислава с годежен пръстен. Преди
Коментари Харесай

Ивайло Захариев се жени! Изненада новата си половинка с годежен пръстен

Чаровникът изненада новата си половинка Станислава с годежен пръстен. Преди две вечери след края на представлението " Поручик Бенц " в добричкото село Пчеларово Захариев падна на колене пред русокоската и с думите: " Стаси, ще се омъжиш ли за мен? ". Отговорът е " Да! ". Щастливият миг е документиран със фотоси, от които проличава щастието в очите на младоженците.

" Предложението за брак последва, откакто съм го обмислил добре. Това е доста значимо решение и съм безусловно сигурен в него. Чувствам се доста благополучен с дамата до себе си и по тази причина й предложих " - показа Ивайло пред " България Днес " часове след годежа си. " Не знаех, че новината ще се популяризира толкоз бързо. Ние имахме зрелище в частен парцел и нямах концепция, че някой ще ни снима. Исках да е персонален и специфичен миг " - добавя още звездата от " Под прикритие ", който държи да резервира по-голямата част от персоналните събития в живота му загадка.

Връзката сред Захариев и Станислава датира отпреди към година. Двамата в началото са единствено другари, а любовта им пламва, откакто Ивайло се разделя дефинитивно с към този момент някогашната си брачна половинка Миряна. Един в различен артистът и русокоската виждат сродната си душа и нещата сред тях бързо стават съществени. Дълго време Ивайло не признаваше за новата обич, до момента в който това лято не разгласи обществено връзката им. Това бе моментът, когато Марто от " Под прикритие " призна за любовта.

Захариев и Стани живеят под един покрив, имат редица общи ползи и се радват на цялостна естетика в връзките си. И за двамата годеници това ще е втори брак. От първите си връзки имат общо три деца - двете момченца на Захариев и момиченце на Станислава. Малчуганите се познават и от дълго време са се приели като огромно и сплотено семейство. Годежът сред Захариев и новата му възлюбена е естествено продължение на любовната им идилия, писа България Днес.

При Ивайло триумфът в любовта и работата вървят ръка за ръка. Захариев към този момент репетира за новата си роля в постановката " Пеперуди, пеперуди ", която ще показват в Нов спектакъл - НДК в края на октомври. За ролята си Ивайло споделя, че е измежду най-изненадващите, които е играл до момента.За Захариев и обичаната му е още рано да мислят за дата за женитба, а съгласно хора от приятелския им кръг двамата ще се врекат във честност в стеснен кръг, без доста показност и обилни тържества. За Ивайло и избраницата му е най-важно любовта им да е чиста и да живее постоянно в сърцата им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР