Чаровникът блесна у нас с ролите си на Барбарос в

...
Чаровникът блесна у нас с ролите си на Барбарос в
Коментари Харесай

Емре Динлер за напускането си от „Опасно изкушение“; страдал ли е от любов и защо е „израснал“ на улицата

Чаровникът блесна у нас с функциите си на Барбарос в „ Лявата ми половина “ и Йомер в „ Опасно прелъщение “. Емре има щастливо семейство. „ Израснах в ужасно семейство. Ние сме двама братя и една сестра. Аз съм най-малкият. Майка ми и татко ми са страхотни хора. Тъй като не бяха доста образовани, желаеха ние да учим и постоянно ни проправяха пътя. “

Динлер споделя, че постоянно си спомня детството като прелестно и красиво. „ Тъй като живеем в Хатай, мога да кажа, че съм израснал на улицата. Хората от този регион са топлокръвни, средиземноморските хора са ясни. И аз съм подобен. Ето за какво бях доста сюрпризиран, когато за първи път пристигнах в Истанбул. „ Къде попаднах? “ – си споделих. Хората постоянно преследват някакви ползи. Роден съм и съм израснал в Хатай. Ето за какво съм доста осведомен с уличната просвета. Много неща съм претърпял и видял. “

Зеленоокият красавец става трети на състезанието за хубост „ Мис и Мистър Модел на Турция “ през 2013 година Работи като модел, а по-късно става артист.

Емре Динлер стартира своето телевизионно премеждие през 2018 година с героя си Тахир в сериала „ Обещание “ (Söz). Участва в разнообразни продукции една след друга. Актьорът притегли вниманието с облика на Месут в сериала „ Гюлпери “. Емре Динлер е обичан и поради героите си на Барбарос в „ Лявата ми половина “ и Йомер в „ Опасно прелъщение “. В момента се снима в „ Червено знаме “ (Al Sancak). Красивият артист е привикнал със снимачната площадка и обожава актьорството.

Освен актьорството и моделството, той обича да гледа, пътува и изследва в свободното си време. „ Обичам да виждам разнообразни култури, градове и исторически здания по света.„

– „ Опасно прелъщение “ наподобява е вторият „ Опасни улици “ във връзка с непоклатимост. Защо мислиш, че публиката в никакъв случай не се отегчава от тази история?
– Да, участвах в четвърти и пети сезон, само че продължава доста сполучливо към този момент няколко сезона. Историята има раздвижване, героите са конфликтни. Също по този начин сцените за снимане са много удобни. Този комфорт се отразява на екрана и публиката. Навсякъде има драма и болка… И тук има конспирация, само че с нея има комедия… Затова е в действителност прелестно за гледане.

– Смел, проницателен, друмник, образован и бърз, флиртуващ… Това са главните характерности на Йомер. Има ли линия, която ти беше сложна да изиграеш?
– Неговата закачливост… (смее се) Не съм шеговит. Имах дребен проблем там. Но доста отъждествявам другите аспекти на себе си. Роден съм и съм израснал в Хатай. Ето за какво съм толкоз осведомен с уличната просвета. Много неща съм претърпял и видял. 

– Какво значи скитничеството за теб? Имаш ли пороци?
– Гледам на скитничеството от друга позиция. Свобода, комфорт, самочувствие, да си себе си. Мисля, че да бъдеш себе си е тип скитане. Когато го погледнеш по този метод, да, имам пънкарска страна.

Йомер, който скоро напуща сериала, се мести да живее в чужбина съгласно сюжета. Актьорският състав се събра на вечеря, с цел да се сбогува с сътрудника си. Емре Динлер написа: „ Мое красиво семейство, благодаря ви за всичко “.

– В какво семейство си израснал, какво детство си имал?
– Чувствам се огромен късметлия в това отношение. Израснах в ужасно семейство. Ние сме три деца. Имам по-големи брат и сестра. Майка ми и татко ми са страхотни хора. Тъй като не бяха доста образовани, желаеха да учим и постоянно ни проправяха пътя. Тъй като живеем в Хатай, мога да кажа, че съм израснал на улицата. Винаги си припомням детството си прелестно и красиво.

– Ти си един от тези, които започнаха да се занимават с актьорско майсторство след съревнование за модели. Как се разви тази концепция? Защо взе участие в надпреварата?
– В региона, в който пребивавам, нямаше кой да прави тази работа. Нямаше кой да ме упъти. Затова нямах опция да се насоча към актьорско обучение. Учих социология още в университета. Как се разви концепцията? Можете да видите образци като Чаатай Улусой, Кенан Имирзалъоулу, Къванч Татлъту… аз ги намирам за прелестни в този смисъл. Така че си споделих за какво не. Но по-късно учих актьорско майсторство, разбира се, и не преставам да го върша.

– Как би описал любовта?

– Мисля, че е краткотрайно положение. Учестено сърцетуптене, болки в стомаха… Но сигурно ще мине. Главното е любовта. Създаване на табиет за шерване с този човек, опция да прекарвате време дружно, без да скучаете… Да се ​​чувствате удобно, да се чувствате свободни, да можете да живеете всеки миг, както желаете, без никакви ограничавания. Мисля, че това е по-ценно.

– Колко време си влюбен в даден човек?

– Вероятно три или пет месеца. Но това е животът на това сърцетуптене. После други неща влизат в деяние.

– Страдал ли си в миналото от обич?
– Бих споделил за малко (смее се).

– Какво не можеш да търпиш?
– Не претърпявам самодоволни хора. Привличат ме по-естествените и другарски настроени хора.

– За какво мечтаеш? 
– Мечтая да стана убеден в себе си, добър артист, който е приключил добра работа, взел участие е в доста значими планове. Аз съм работещ човек, който непрекъснато се развива. Надявам се, че след 10 години ще съм постигнал фантазиите си.

– На кого се възхищаваш? 
– Халит Ергенч и Ал Пачино са измежду актьорите, на които се удивлявам и които взимам за образец.

– Участваш в сериала „ Al Sancak “, който има доста екшън и буди удивление с качеството си на снимане, с облика на капитан от пехотата Дженгиз Услу…
– Работим доста интензивно от месеци. Опитваме се да разбираем битките на турските бойци по допустимо най-хубавия метод. Основните ни цели са да покажем героизма им.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР