Чаровната водеща на Преди обед днес за пореден път показа

...
Чаровната водеща на Преди обед днес за пореден път показа
Коментари Харесай

Идва ли краят на Кадиев? Деси Стоянова намекна, че... СНИМКА

Чаровната водеща на " Преди обед " през днешния ден за следващ път сподели стоманен професионализъм и устоя на всички удари на снежния ден и следващата липса на екранният ѝ сътрудник Сашко Кадиев. Синът на Катето Евро остана да топли леглото у дома поради простуда, а Деси откакто се оправи с проблематичните обстановки сама, побърза да напише дълъг пост в обществените мрежи, в който недвусмислено се загатва, че може да прави всичко в ефир и без до нея да е Александър Кадиев.

Ето какво гласи цялото словоизлияние на Деси:

" Сам войнът е войник, само че единствено на напред във времето.
Днешният ден даде мотив да си припомня няколко изтъркани, само че доста значими истини.
Каква беше обстановката? Сняг, запушване, 10 минути преди ефир първите посетители - Рут Колева Ruth Koleva и Андрей Арнаудов Андрей Арнаудов ги няма. @al.kadiev болен, т.е. съм сама на ефир. Преди 10 години едно такова комбиниране на условия щеше да ме изстреля със страшна мощ в галактическа суматоха. Но годината е 2021, а не 2012-та, и сме навъртяли много изключителни ефири, тъй че с Яна Донева Yana Doneva бързо срещаме решението на изключителната обстановка в коридора сред студиото и гримьорната в лицето на Боби Лазаров Bor Laz, който ни избавя като приема да влезе в ефир, с цел да поеме цялата отговорност за неприятното време, което по този начин ни е объркало проектите. Та какви са изводите:
нищо не може да размени опита
нямаме надзор над събитията, само че имаме надзор над себе си в тях, т.е. от нас зависи какво ще създадем, а това постоянно дефинира и един напълно друг краен резултат
самичък си за на никое място - благодаря ви, Яна и Боби, и на всички други, с помощта на които следващият Преди обед стана факт. Беше запаметяващ се ефир, приключва Деси Стоянова излиянието си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР