Чаровната певица Маги Джанаварова реше да разкрие през какъв ужас

...
Чаровната певица Маги Джанаварова реше да разкрие през какъв ужас
Коментари Харесай

Изхвърлили родна звезда бременна от столична болница

Чаровната певица Маги Джанаварова реше да разкрие през какъв смут е предходна по време на своя бременност. Оказа се, че не е предходна безпрепятствено и е имало сериозен риск за нея и бебето. 

Година след преживения смут тя реши да опише през какво й се е наложило да премине и за какво упреква " Пирогов ". А предходната Нова година за нея е била същински призрачен сън и я прекарва на системи в " Майчин дом ". 

„ Преди тъкмо една година влязох в болница на системи, а в корема ми към този момент туптеше още едно сърчице, сърчице, за което се молех да бъде добре. Никога няма да не помни този миг, и какъв брой доста се притеснявах за нея. Винаги ще съм признателна на " Майчин дом ", че вместо да ме пратят у дома, както направиха в " Пирогов ", ме одобриха и с голяма грижа ни лекуваха.

А в стаята се паднах с едно необикновено момиче @malechkanova, което също носеше нов живот. Тя остава вечно в сърцето ми! А към днешна дата и двете си имаме по едно приказно дете - Елизабет и Матей. И с това желая да ви пожелая новата 2024-та да бъде здрава! След това да обичате, да умеете да давате и да се наслаждавате на всяка секунда живот! “, написа тя. 

Изпълнителката стана майка през юли предходната година и съвсем до последно съумя да резервира в загадка щастливата вест. Вече е не запомнила за компликациите около бременността и се радва на усмивката на Елизабет, която пораства като гъба и става все по-любопитна за заобикалящия я свят.
                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР