Чаровната Мария Андонова напуснала БНТ, за да работи в сферата

...
Чаровната Мария Андонова напуснала БНТ, за да работи в сферата
Коментари Харесай

Водещата Мария Андонова разкри защо е решила да напусне БНТ и Стефан Щерев

Чаровната Мария Андонова напуснала Българска национална телевизия, с цел да работи в областта на човешките запаси.

Това разкри пред " България през днешния ден " някогашната водеща на " 100% будни ". Изненадващо за мнозина асеновградчанката освободи стола до Стефан Щерев в известното предаване по националната телевизия.

" Толкова доста хора ми се обадиха. Дори се пошегувах, че към този момент съм станала известна ", споделя със смях Андонова.

" След 20 години за мен пристигна моментът, в който да се развъртвам в друга посока. Отправила съм се към частния бранш. Преминавам през образование за ръководство на екипи с устременост към човешките запаси. Тръгвам в нова посока ", изясни приказливата хубавица.

Андонова решила, че й е време да излезе от зоната си на комфорт и да опитва други умения.

" Просто влязох в една рутина, посредством която получих успокоение и убеденост. Станах постоянна, което ми разрешава да отвръщам съответно в разнообразни непредвидени обстановки. Решението да напусна не бе взето от през вчерашния ден за през днешния ден, бе взето с разсъдък, а не прочувствено. Това решение растеше много време в мен. Много дълго и доста добре го обмислях и се усещам напълно подготвена, подтиквана и заредена с доста любознание ", споделя още ексводещата.

Мария е изпратена уместно от сътрудниците си, тя подвига щур ваучър с тях и в дома си.

" Не чаках чак толкоз изненади и бях шокирана. Не знам дали до момента съм се чувствала толкоз неуверена в ефир и незнаеща какво се случва и какво ще се случи ", споделя още Андонова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР