Чаровната Люси Дяковска била принудена да се съблече чисто гола

...
Чаровната Люси Дяковска била принудена да се съблече чисто гола
Коментари Харесай

Само в "ШОУ": Зла служителка съблече дибидюс Люси Дяковска на летището! Потресаващи подробности

Чаровната Люси Дяковска била принудена да се съблече чисто гола на софийското летище. Къдравелката направила забележка на една от служителките да се държи по-адекватно с група швейцарски пенсионери. Реакцията на дамата била да я завлече в една от стаичките и да я накара да се съблече чисто гола. Заканила се даже да анулира полета й и да не излети. Не случила обаче на човек, защото Дяковска не й останала длъжна. На софийското летище Люси се възмутила от отношението към две двойки швейцарски пенсионери. Единият човек бил с часовник за диабет, имал документ, че не би трябвало да го смъква.

„ Служителите го насилиха да си смъкна часовника. Една жена не спря да му приказва на български: „ Бе, смъкна го, бе “. С извънредно вулгарен звук. Швейцарците се тормозиха и аз се обадих: „ Извинявайте, госпожо, говорите ли британски, хората не ви схващат. И си оправете тона “. Какво беше следствието за мен? Тази госпожа ми сподели две думи на „ вие “ и след това се обърна на „ ти “ – „ Бе, ти тук за значима ли се мислиш, бе. Казах й, госпожо, говорете ми на вие, не се познаваме. Бе аз ще си приказвам както си желая, бе. Бе, ти искаш ли в този момент да не излетиш, бе “. Казвам: „ Искам да видя по какъв начин ще се случи това “, споделя Люси.

Тогава служителката я принудила да тръгне с нея, ядосана, че й споделят по какъв начин да си прави работата.

Продължила да приказва на червенокосата ни певица в същия звук, до момента в който вървели до стаичката, където й наредила да се съблече. „ Аз незабавно й споделих, че ще го направя. Попитах дали и бельото да съблека. Тя сподели – да. И аз – незабавно “, споделя Дяковска.

След това попитала нелюбезната служителка дали желае да се облече и да повтори процедурата със събличането, в случай че й е толкоз прелестно да гледа.

„ Видя, че няма какво да направи, когато от другата страна има конкурент, който не й разрешава да го унижи. Беше ми доста смешно. Но ме тревожи това, че обикновените хора постановат простота в връзките “, гневи се постоянно усмихнатата певица.

Красимир КРАСИМИРОВ

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР