Чаровната и усмихната Марта Вачкова притесни не само последователите, но

...
Чаровната и усмихната Марта Вачкова притесни не само последователите, но
Коментари Харесай

Драма: Марта Вачкова грохна и се състари за ден! (видът й шокира всички - СНИМКИ)

Чаровната и усмихната Марта Вачкова тормози освен почитателите, само че и някои от околните си познати с коренна смяна във визията. На процедура тя е неузнаваема - хем е същата, хем е очевидно състарена, а някои я оприличиха и на грохнала.

Заслуга за това има косата й, която наподобява безусловно като на бабичка. Какво се е случило с Марта, че се е занемарила по този начин?! Да не би с Владо Пенев да са се скарали или той да си е намерил по-млада, разясняват в обществените мрежи смяната на Вачкова.

В реалност Марта е решила да остави косата си такава, каквато би била в естествения й цвят, а точно сива или сиво-бяла. За задачата тя е заложила на сивкава багра за коса, с цел да изравни въпреки всичко корените с краищата на косата си и се е получил този резултат.

Преди постоянно виждахме Вачкова " барната ", нагласена, с ярки цветове на косата, най-вече в алената или медената гама, по тази причина в този момент мнозина в действителност едвам я разпознават.

Знаем, че Марта Вачкова постоянно е била луда от любов по сътрудника си Владо Пенев и двамата не криеха, че са двойка. Ако действително той се е влюбил в друга и е съобщил това на Марта, е повече от евентуално тя да изпадне в рецесия и да се затвори в себе си.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР