Чаровната и супер енергична д-р Неделя Щонова е сред безспорните

...
Чаровната и супер енергична д-р Неделя Щонова е сред безспорните
Коментари Харесай

ДРАМА: Д-р Неделя Щонова изгубила дете, но твърди, че мъжът й е чудото, което я спасило!

Чаровната и супер енергична доктор Неделя Щонова е измежду безспорните любимци на феновете в „ Денсинг старс “. Лицето й ни е познато от екрана към този момент няколко десетилетия, само че малко на брой знаят повече за персоналния й живот и прекарвания.

Щонова споделя, че най-голямата й драма е обвързвана със загубата на дете и то още в утробата й. Тя е щяла да роди близнаци на брачна половинка си Валентин Маринов, който е основен проектант на Пловдив, само че едното от бебетата не се родило, поради „ синдрома на изчезващия близнак “. Щяло да бъде момче, само че Неделя  признателна за момиченцето, което се появило живо, крепко и красиво. Това е щерка й Лилия-Сапфира.

Половинката на Щонова е индивидът, за който тя е ужасно признателна. Валентин е по-възрастен от нея с цели 20 години и тя е вторият му брак. Той бил до нея и я подкрепял през дълги седем години, в които не успявала да зачене и била напът да изгуби вяра.

„ В последна сметка се случи. Случи се, когато към този момент не имах вяра и се бях оставила на течението. Валентин е индивидът, който ме държеше и крепеше от самото начало, с цел да не „ потъна “, пъклен го обичам и имам вяра, че ми е съдбоносен от ориста “, не крие Щонова.

Двамата се срещат на празник в пловдивската община, само че се влюбват на тенис кортовете на Гребната база, до момента в който играят тенис.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР