Чаровната Гергана Малкоданска все още не е коментирала втората си

...
Чаровната Гергана Малкоданска все още не е коментирала втората си
Коментари Харесай

Мъжът на Гери Малкоданска разкри дълго пазена тайна за бебет...

Чаровната Гергана Малкоданска към момента не е коментирала втората си бременност, евентуално от поверие към проблемите с раждането на първия ѝ наследник Лео. Но половинката ѝ - интериорният дизайнер Алекс Ковачев, не страда от такива суеверия и при гостуването си в предаването " Мармалад " разкри огромната фамилна загадка.

Той освен удостовери слуховете, че Малкоданска чака второ дете, само че също по този начин и от какъв пол ще е бебето. Най-награждаваният интериорен дизайнер описа и много забавна преживелица в Миконос, където с Гери се отдали на сантиментална почивка, а прочут диджей ги сварил по гащи в стаята.

Пазената в загадка бременност на Гери бе разкрита от нейната половинка. Той огласи, че в живота им с Гери напълно скоро ще се появи момиченце. Това ще е тяхно второ общо дете и трето за дизайнера.

Водещата на " Мармалад " не пропусна опция да зададе и по-пикантен въпрос на Алекс, откакто в някои медии се появиха публикации, че по време на сантиментална отмора в Миконос, Ковачев и Малкоданска били сгащени в съкровен миг от хитов диджей.

Алекс описа, че след извънредно претрупан ден на гръцкия остров решили да се отдадат на релакс в джакузито на терасата на стаята си. В този миг забелязали, че на балкона до тях има фотографи, които снимат някакъв добре комплициран мъж. Любопитството на Алекс победило и попитал компанията какво се случва.

Така Гери и Алекс разбрали, че до тях известният DJ Снейк снима фотосесия. Оказало се, че преди няколко години Ковачев се е запознавал с него и по този начин се заговорили и щракнали с него за спомен. " Да, хвана ни по гащи, тъй като бяхме по бански, само че не е имало никакъв съкровен миг ", оправда се той, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР