Чаровната актриса Неда Спасова публикува във фейсбук мило видео, в

...
Чаровната актриса Неда Спасова публикува във фейсбук мило видео, в
Коментари Харесай

Инспектор Давидова от Братя търси дом за бездомно кученце

Чаровната актриса Неда Спасова разгласява във фейсбук благо видео, в което се обръща към всички хора, които обичат кучетата, да осиновят едно бездомно животно. Спасова, която сега се снима в ролята на контрольор Елена Давидова в петия и финален сезон на хитовия сериал " Братя " разкри, че близо месец с сътрудниците й от кино лентата са се грижили за кученцето.

" Търсим дом за тази душица. С сътрудниците от сериала " Братя " към този момент три седмици я гледаме на терена ни, само че е време да ѝ намерим дом. Днес я заведох на ветеринар и всичко ѝ е наред. Има си първа ваксина, обезпаразитена е външно и вътрешно. И съгласно ветеринарката най-вероятно ще стане огромно куче. Казвам го, тъй като това постоянно става проблем след това за осиновените кучета...

Ако имате интерес към нея - пишете ми. А, в случай че споделите това видео ще ни помогнете доста с намирането на дом и собственик. Благодаря! ", написа надарената Неда Спасова, която е и звезда от сериала " Откраднат живот " и се изявява сполучливо и на сцената на Театър " София ". Актрисата постоянно взе участие в акции за осиновяване на бездомни животни.

Всеки от актьорите от " Братя " се е обръщал по друг метод към кученцето и по тази причина то има доста имена - Гертруда, Чичолина, Патриция, стана ясно от видеото на Неда Спасова.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР