Чаровната актриса Елен Колева се загуби от публичния свят и

...
Чаровната актриса Елен Колева се загуби от публичния свят и
Коментари Харесай

Елен Колева с шокираща промяна във вида си

Чаровната актриса Елен Колева се загуби от обществения свят и феновете ѝ към този момент не помниха даже по какъв начин наподобява. Тя обаче реши да се покаже и да разсъни всеобщия интерес с любопитна смяна във външния си тип.

Ако си мислите, че звездата от " Шивачки " е запазила емблематичните тъмни тонове на косата си, грубо се лъжете. Тя не е предходна в тима на русокоските, нито на брюнетките, още по-малко пък е станала червенокоса. Косата на Елен е в искрящо наследник цвят.

" Колко скучни са моите фотоси! Ех… Няма ги Малдивите, нито баровете…Само дето косата ми е синя ", написа актрисата под своя фотография в мрежата. Коментарът ѝ е леко язвителен към всички родни звезди, които не стопираха цяла зима да заливат обществените мрежи с екзотичните си фотоси.

Смяната на цвета на косата на Елен провокира вълна от горещи мнения. " Когато една жена, си смени цвета на косата,- значи, че търси Промяна, и... ", подхлъзват я нейни другари, намеквайки, че търси нова сродна душа в живота си.

Явно смяната на Елена Калевска, както се подвизава в този момент тя, е била краткотрайна, тъй като настоящи фотоси в обществените мрежи на актрисата я демонстрират с типичните ѝ черни коси.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР