Чаролите са идеална част от Коледа. Те са като малки

...
Чаролите са идеална част от Коледа. Те са като малки
Коментари Харесай

Спестете $250 за MacBook Air — Гарантирано пристигане до Коледа

Чаролите са идеална част от Коледа.

Те са като дребни лакомства и в никакъв случай няма да имате задоволително чорапи, утвърдени от TSA мини бутилки шампоан или шоколадови бонбони, които да похапвате по време на процедурата по отваряне на сегашното.

Но до момента в който дребните дарове имат своя сексапил, нищо не може да се съпостави с вълнението да подариш на някого огромна кутия и да наблюдаваш лицето му, до момента в който стартира да се пробва да отгатне какво може да има вътре. Нова кола? Не, прекомерно дребен. Кученце? Не, няма дупки за въздух.

Най-накрая настава моментът и те го отварят, с цел да намерят MacBook Air 2020. Това е коледно знамение! Има и второ знамение, в което вашият подарен човек не е осведомен: спестихте 25%, когато купихте този чисто нов компютър от Amazon.

Ако към момента търсите съвършения подарък, не търсете повече от Apple 2020 MacBook Air, цялостен с до 18 часа живот на батерията, Apple M1 чип с 8-ядрен процесор и доста други функционалности, всичко единствено за $749,99 през днешния ден в Amazon. Ако го поръчате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР