Чарлз и Камила се върнаха от Германия - първото им

...
Чарлз и Камила се върнаха от Германия - първото им
Коментари Харесай

Официалната покана за коронацията е тук - има шокирани

Чарлз и Камила се върнаха от Германия - първото им публично държавно посещаване, откогато са в ролята на монарси. И незабавно се захванаха с някои належащи въпроси, измежду които беше засаждането на последната фиданка, част от самодейността на Елизабет Втора по случай Платинения й празник.
 Как крал Чарлз и принц Уилям продължиха завета на кралица Елизабет Втора
Чарлз продължава делото на майка си

С едно просто, само че значимо деяние

А преди часове беше показана и формалната покана за коронацията им - събитие, което се чака с нечуван интерес освен във Англия. Картичката е по-пъстра от предстоящото и е дело на хералдическия илюстратор Андрю Джеймисън.

Поканата е ръчно рисувана с водни бои и гваш, и ще бъде отпечатана на рециклирана хартия - още един намек за устойчивата политика на новия крал. Самите илюстрации още веднъж демонстрират пристрастеността му към природата и градинарството - многообразие от цветя, присъщи за Англия, както и пчели, пеперуди и монархически знаци като лъв, еднорог и глиган.

Надписите по нея също вършат мощно усещане - най-отгоре седи една-единствена писмен знак С, с която на британски се изписват имената и на Чарлз, и на Камила. " Коронацията на техни величества крал Чарлз Трети и кралица Камила ", пък е надписът, който провокира най-вече полемики.

Причината за това е фактът, че Камила е наречена " кралица " вместо формалната купа, която получи след гибелта на Елизабет Втора " кралица-консорт ".

Междувременно Бъкингамският замък разгласява и нов портрет на Чарлз и Камила. 74-годишният крал и 75-годишната му брачна половинка са снимани в Синия салон на двореца от Хюго Бърнанд - фотографът, който снима двойката и на сватбата им през 2005 година, напомнят People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР