Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, за пореден път критикува Solana.

...
Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, за пореден път критикува Solana.
Коментари Харесай

Ето коя криптовалута е по-добра от Solana според основателя на Cardano

Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, за следващ път подлага на критика Solana.

Въпреки че прави оценка достиженията на Sui, той твърдо има вяра, че Cardano към момента е водещият блокчейн в промишлеността, базирайки се на неговото ръководство и бъдещи начинания.

В неотдавнашна обява Хоскинсън съобщи, че Sui съставлява това, което можеше да бъде Solana . Коментарите му бяха подбудени от възхищението му от развиването на алткойна , изключително от работата на Джордж Данезис, първичен участник.

Това не е първият път, в който специалистът подлага на критика SOL. По-рано тази година той означи неналичието на същинска стойност макар нейната витална екосистема. Хоскинсън даже означи с подигравка спиранията на работата на Solana, а преди този момент посочи, че мрежата се концентрира върху маркетинга, а не върху наличието.

Последните му забележки следват изказванията на Едуард Сноудън, че SOL е централизирана, което може да заплаши плановете в платформата, в случай че възникне регулаторен надзор.

Въпреки похвалите си за Sui, Хоскинсън е съдбоносен в оповестяването на Cardano за водеща блокчейн система. Той натъртва на децентрализираното ѝ ръководство и стабилната пътна карта, потвърждавайки, че Cardano “ ” и че стратегическият ѝ метод е по-добър. Неотдавнашният Chang хард форк вкара Voltaire ерата, фокусирана върху ръководството, която съгласно Хоскинсън ще затвърди водачеството на ADA през идващите години.

Въпреки че Cardano напредва с нововъведения като тестовата мрежа на Midnight протокола за усъвършенствана дискретност, нейният роден токен, ADA, се сблъска с провокации тази година, отбелязвайки забележителен спад от началото на годината.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР