Чарлз е на трона вече почти четири месеца, но като

...
Чарлз е на трона вече почти четири месеца, но като
Коментари Харесай

Отстъпката, на която е готов крал Чарлз

Чарлз е на трона към този момент съвсем четири месеца, само че сякаш се сблъсква с повече компликации, в сравнение с с насладите на кралския живот. На фона на все по-засилващите се въодушевление дали е нужна монархията, както и на следствията от разкритията в автобиографията на принц Хари, Чарлз приготвя коронацията си.
 Коронацията на Чарлз Трети и Камила, и повече детайлности за програмата
Каква изненада ще включва коронацията на Чарлз

Бъкингамският замък разкрива първите проекти за церемонията

Може програмата на събитието да е почти ясна, само че това напълно не важи за това кой от близкото обграждане на краля ще участва на церемонията. А, в случай че съдим по някои сведения в разнообразни медии, той желае край него да са и двамата му сина.

" Първо съм татко, след това крал ", са думите на Чарлз, когато съветниците му го предизвестяват да не упорства за наличието на Хари и Меган на коронацията, съгласно New Idea. Според Express пък кралят е потърсил спомагателна помощ в усмиряването на децата си.
 Снимка 601591

Чарлз е помолил архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби да убеди принц Уилям, че принц Хари и брачната половинка му би трябвало да участват на тържествената гала на 6 май в Уестминстърското абатство.

Кралят счита, че отсъствието на фамилията на по-малкия му наследник ще притегли повече внимание, в сравнение с... наличието им на коронацията. Според престолонаследника принц Уилям обаче Хари ще употребява събитието, с цел да направи някакъв " номер ".
 Снимка 598524

Express цитират и скорошно изследване на публичното мнение във Англия, съгласно което две трети от британците считат, че Хари би трябвало да участва на церемонията. А тя ще бъде водена от архиепископа на Кентърбъри - същият, който се чака да сдобри братята.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР