ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (АП) — Западна Вирджиния, която има най-висок

...
ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (АП) — Западна Вирджиния, която има най-висок
Коментари Харесай

Западна Вирджиния, където се пуши много, става 12-ият щат, който забранява запалването в коли с деца

ЧАРЛСТЪН, Западна Вирджиния (АП) — Западна Вирджиния, която има най-голям % на приложимост на цигари от възрастни в нацията, стана 12-ият щат, който не разрешава пушенето в транспортни средства с деца според законопроект, подписан от републиканския губернатор Джим Джъстис в петък.

Но нарушителите могат да бъдат санкционирани единствено до $25, в случай че бъдат спрени за друго нарушаване. Пушенето в наличието на деца не може да бъде главната причина водачът да бъде спрян.

Около 22% от възрастните в Западна Вирджиния са пушили през 2021 година, последната налична година, съгласно Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите. CDC споделя, че няма безвредно равнище на излагане на пасивно пушене.

Justice не разяснява законопроекта, който беше измежду 15-те, които той подписа в петък. 60-дневната законодателна сесия на Западна Вирджиния завърши на 9 март.

Законопроектът произлиза от доминирания от републиканците щатски Сенат, чийто водач на болшинството, Том Такубо, е белодробен доктор....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР