Чарлийз Терон вижда света по различен начин през очите на

...
Чарлийз Терон вижда света по различен начин през очите на
Коментари Харесай

Чарлийз Терон - отдадена на майчинството и желанието да промени света

Чарлийз Терон вижда света по друг метод през очите на децата си. Актрисата искрено описа за това по какъв начин децата са я трансформирали откогато са част от живота ѝ по време на среща, отдадена на филантропията и проведена от списание Town & Country - където бе отличена за своята благотворителна активност дружно с.
 Странното фешън решение на Чарлийз Терон - с което отново наподобява зашеметяващо
Странното фешън решение на Чарлийз Терон - с което отново наподобява зашеметяващо

Винаги е хубаво да се опитва

Откакто през 2007 година Терон основава плана Charlize Theron Africa Outreach Project, чиято цел е да поддържа африканските младежи в битката против СПИН, тя се пробва гледа на света през техните очи. А това още повече се ускорява, когато самата тя става майка. След като осиновява Джаксън (11 г.) и Август (7 г.) стартира да следи метода, по който те възприемат нещата.

" Невинността, с която виждат всичко към себе си е невероятна. И всекидневно ми я напомнят, защото ние, възрастните, я губим, колкото повече остаряваме. Затова е ужасно да имаш деца към себе си ", уверена е актрисата.

Нейното майчинство стартира през 2012 година, когато осиновява Джаксън и три години по-късно Август. По-късно холивудската звезда показа пред People, че постоянно е знаела, че осиновяването ще бъде нейният път към майчинството - нещо, което тя изяснява със своето образование.

Именно възпитанието ѝ е асъдействало и за нейните филантропични старания за справяне с проблемите на родната ѝ Южна Африка - като принуждение, учредено на пола, безработица и убийства. Пратеникът на мира на Организация на обединените нации е израснала в африканската страна по време на апартейда, нещо, което е формирало днешните ѝ възгледи.

е отгледана е от своята майка, с която има мощна връзка - и с която постоянно поддържат връзка на родния ѝ език африканс.

И макар натоварения си график, за Терон дъщерите ѝ постоянно са " на върха " в нейния лист.

" Разтърсващият " танц на Чарлийз Терон и двете ѝ дъщери

Как атрисата означи рождения си ден

" Да си родител не е по никакъв начин елементарно ", споделя тя. " На моменти имаш възприятието, че няма да се оправиш. Но след това поглеждаш от другата страна и разбираш какъв брой необикновено е това. И всякога, когато се изправя пред провокации в родителството, си припомням битката и устойчивостта, които виждам в младежите в Южна Африка и това в действителност ми дава сили и ме въодушевява. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР