Чарлийз Терон е майка на две момичета - по-голямата ѝ

...
Чарлийз Терон е майка на две момичета - по-голямата ѝ
Коментари Харесай

Как се забавлява Чарлийз Терон с двете си дъщери

Чарлийз Терон е майка на две девойки - по-голямата ѝ щерка Джаксън е на 11 години, а по-малката Август е на 7. И двете са осиновени.
 Когато Чaрлийз Терон напише:
Когато Чaрлийз Терон напише: " О, омъжих се. Обичам те, скъпи "

Постът на актрисата, за който всички приказват

В изявление за People от 2018 година актрисата споделя, че постоянно е виждала осиновяването като своя път към майчинството. И изяснява, че решението ѝ в огромна степен е повлияно от израстването ѝ в Южна Африка и наблюденията ѝ върху деца в потребност и сиропиталища.

" Дори когато бях във връзки, постоянно съм била почтена с сътрудниците си, че осиновяването е методът, по който желая фамилията ми да се разрасне един ден. Определено не беше втори вид за мен. Винаги е бил първи ", добавя.

Сега към този момент тя е щастлива майка и въпреки да не разкрива доста детайлности към персоналния си живот, от време на време споделя за измененията, които настъпват, до момента в който израстват дъщерите ѝ.

Така да вземем за пример на събитие през септември предходната година  издава, че по-голямата ѝ щерка към този момент е в приблизително учебно заведение и този преход е бил сложен и за двете.

" Да имаш деца значи да си наясно с измененията, които идват, а те се случват в действителност бързо и е като голям скок от една година към идната. Затова е постоянно вълнуващо да видиш къде ще са следващата година ", споделя актрисата.

Макар и към този момент дъщерите ѝ да са по-пораснали,  винаги намира време, в което да се забавляват напълно по детски дружно. И доказателство за това е последното им пътешестване до най-щастливото място на Земята.

В Instagram профила си актрисата е споделила няколко фотоси с девойките си от пътуването им до Walt Disney World за пролетната почивка.
 Чарлийз Терон - отдадена на майчинството и желанието да промени света
Чарлийз Терон - отдадена на майчинството и желанието да промени света

Един същински човеколюбец

" Режим пролетна почивка в деяние ", написа Чарлийз Терон в описанието на поста си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР