Чарли Шийн се оказа косвено свързан със смъртта на Матю

...
Чарли Шийн се оказа косвено свързан със смъртта на Матю
Коментари Харесай

Шок! Чарли Шийн замесен в смъртта на Матю Пери?

Чарли Шийн се оказа индиректно обвързван със гибелта на Матю Пери. Актьорът сигурно ще би трябвало да дава куп показания пред полицията, защото обстановката към гибелта на сътрудника му става все по-заплетена. Оказа се, че и някогашната брачна половинка на Шийн - Брук Милър има пръст в кончината на Пери.

 

Както е известно, предходната година през октомври, Пери беше открит мъртъв в дома си, откакто взе опиати и се удави във ваната. Артистът умря още ненавършил 60 години, а загубата му шокира цялостен Холивуд. Колегите му от поредицата приканиха за огромно следствие, защото звездата беше на терапия против дрогата и даже беше съумял да се почисти. Оказа се обаче, че някои от огромните доставчици на дрога, на звездите в Холивуд, са решили да го върнат към порока. И Брук Милър е един от неговите снабдители.

 

Но освен Брук Милър, а и други се оказаха свързани със гибелта на Матю. Оказа се, че огромна звезда от Холивуд също е забъркана в гибелта на артиста. Двамата постоянно говорели за своите зависимости и даже дружно се опитвали да се откажат. Втория човек обаче се оказва и лицето, което пособие на Пери да се достави с медикаменти от " мобилна аптека ". За това свидетелстват фотоси на двамата до момента в който пазарят от нея...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР