Чарли Шийн не се предава. Звездата отпразнува 52-рия си рожден

...
Чарли Шийн не се предава. Звездата отпразнува 52-рия си рожден
Коментари Харесай

Чичо Чарли отпразнува рожден ден

Чарли Шийн не се предава. Звездата отпразнува 52-рия си рожден ден в типичния си жанр - с плевел ваучър, пиянство и мацки и тн. Или най-малко по този начин наподобява от архивния кадър, който той разгласява в обществената мрежа.

‪happy‬ ‪birthday to‬ ‪me.‬ ‪preparing‬ ‪nicely for‬ ‪John Wick's‬ ‪arrival... ‬ ‪©‬

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on Sep 3, 2017 at 11:14am PDT

Истината е, че Чарли Шийн има доста проблеми. Актьорът неотдавна удостовери, че е бил диагностициран с ХИВ преди към четири години. Звездата от " Взвод " и " Двама мъже и половина " показа в изявление за NBC, че и до през днешния ден има хора, които го изнудват за пари, с цел да запазят някогашните му връзки в загадка. А те са многочислени.

 Чарли Шийн и Джони Деп през годините (СНИМКИ)
Чарли Шийн и Джони Деп през годините (СНИМКИ)

Актьорите отпразнуваха 30 години от " Взвод "

Да, всяко празненство има своя край. Все отново Шийн има с какво да се похвали. " 9/11 " e нов филм с негово присъединяване, чиято премиера следва. Лентата е във връзка годишнината от офанзивите против Световния търговски център в Ню Йорк.

Сценарият е фокусиран върху пет измислени герои, които засядат в асансьор в една от Кулите, на фона на същинските събития, които се случват по време и след най-големия терористичен акт в Съединени американски щати ОТ 2001-ва. Заедно с Шийн в лентата вземат участие Упи Голдбърг, Джина Гершон, Луис Гузман и Жаклин Бисет.



Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР