ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Законодателният орган на щата, контролиран

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Законодателният орган на щата, контролиран
Коментари Харесай

Законодателите в Западна Вирджиния приемат законопроекта за оттегляне на един от най-строгите закони за ваксиниране на деца в страната

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Законодателният орган на щата, следен от Републиканската партия, гласоподава в събота да разреши на някои възпитаници, които не посещават обичайни държавните учебни заведения да бъдат освободени от държавните условия за имунизация, които от дълго време се смятат за едни от най-строгите в страната.

Законопроектът беше утвърден макар възраженията на ръководителя на републиканския Сенат по опазване на здравето и човешки запаси Майк Марони, подготвен доктор, който назова законопроекта „ объркващ “ и сподели, че има вяра, че законодателите вредят на страната.

„ Положих клетва да не върша зло. Няма късмет да гласоподавам за този законопроект “, сподели Марони, преди законопроектът да бъде признат в Сената с 18-12 гласа. Камарата на представителите към този момент утвърди версия на законопроекта през февруари и бързо утвърди законопроекта на Сената в събота, последния ден от 60-дневната законодателна сесия на щата.

„ Това е неприятен законопроект за Западна Вирджиния, това е стъпка обратно. Няма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР