ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — NCAA и коалиция от щати,

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — NCAA и коалиция от щати,
Коментари Харесай

NCAA, щатите се стремят да удължат ограничителната заповед, позволяваща на трансферните спортисти да играят през пролетта

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — NCAA и коалиция от щати, съдещи организацията, желаеха от федералния съд в петък да удължи дребен прозорец за спортисти с многократни прехвърляния да се състезават най-малко през зимния и пролетния учебен срок.

Идложението има за цел да удължи 14-дневната краткотрайна ограничаваща заповед, забраняваща на NCAA да наложи предписание за тези спортисти, които се трансферират неведнъж.

В сряда окръжният арбитър на Съединени американски щати Джон Престън Бейли в Западна Вирджиния издаде краткотрайна ограничаваща заповед против NCAA. Решението, част от правосъдно дело от коалиция от седем щата, гласи, че спортисти, на които преди този момент е бил отхвърлен късмет да играят незабавно след прекачване за повторно, могат да се състезават в игри в продължение на 14 дни.

След това NCAA популяризира документ до своите училища-членки, поясняващ, че правилото за алените фланелки за спортистите ще продължи да се ползва, в случай че решението на съда бъде анулирано: Баскетболисти, които се състезават през...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР