ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Когато губернаторът на Западна Вирджиния

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Когато губернаторът на Западна Вирджиния
Коментари Харесай

Губернаторът на Западна Вирджиния се бори за мястото на Манчин в Сената на САЩ, докато работи като треньор на обръчи за момичета

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (AP) — Когато губернаторът на Западна Вирджиния Джим Джъстис неотдавна се завърна в светлината на прожекторите, не беше толкоз висшата изпълнителна власт на страната. Или богат предприемач. Или даже като претендент за Сената на Съединени американски щати.

Вместо това републиканецът с стеснен мандат се върна на корта, ръководейки гимназиален тим на четвъртфиналите на държавния шампионат по баскетбол.

В съпоставяне с ежедневните му каузи като губернатор, както и като притежател на първокласния Greenbrier Resort и повече от 100 други бизнеса, това беше отмора за 72-годишния някогашен милиардер, който работи като треньор на девойки в Greenbrier East.

Това беше късмет за него да се концентрира върху група млади играчи, които бяха спечелили 21 от предходните си 25 мача. За финален път учебното заведение завоюва щатската купа през 2012 година, също под управлението на Джъстис, който е треньор на девойки от 2000 година Той също по този начин е президент на младежкия бейзболен клон на Малката лига в Бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР