Чарът на една жена се крие в нейната коса. Определено

...
Чарът на една жена се крие в нейната коса. Определено
Коментари Харесай

Как да възстановим нормалните обем и дължина на косата ни?

Чарът на една жена се крие в нейната коса. Определено постоянно обръщаме внимание на външния ѝ тип и най-много на нейните чистотата и дължината. Но в забързан свят като днешния, все по-често се случва да страдаме от косопад, изтощение на косата и изцяло съкращаване на хубавичко коса, заради нацъфтяване на краищата. Как да се оправим с всичко това? Можем ли да подтикваме растежа на нашата коса по натурален метод?
Това е един най-често задаваните въпроси освен измежду нежния пол, само че също и измежду мъжете.

Препоръките за стартират с метода ни живот – живеем ли здравословно, по какъв начин и с какво се храним, какви козметични артикули използваме и по какъв начин ги нанасяме върху нашата коса и то най-много другите типове балсами. Също по този начин не трябва да забравяме спомагателните суплементи, които можем да одобряваме, по отношение на подобряването на здравето на косата ни. Това могат да са хранителни добавки, микроелементи, витамини и други Всичко това би доведело до удължение на хубавичко коса, както и стимулирането на скалпа и космените луковици по отношение на подобряването на положението ни след натоварен косопад.
Какви други процедури можем да използваме, с цел да поправяме последствията от интензивно отпадане на косми от скалпа?
Едно от най-хубавите решения напоследък е по този начин наречената и известна към този момент в целия свят трансплантация на коса. Това е извънредно сполучлива процедура, при която имаме пренасяне на косми от място на скалпа, където те са с по-голяма централизация, на място, където липсват. По този метод можем да поправяме граничните линии на окосмяване, както и острови с изчезнало такова. Методът има и своите ограничавания, което значи, че не постоянно е подобаващ за нас като възможни пациенти. За да преценим дали би имала забележим резултат и при нас, постоянно е редно да се консултираме с добър мултидисциплинарен медицински екип, който да откри каква е съответната причина за косопада, а по-късно да ни обясни какви биха били възможните лечебни стъпки в нашето държание.

Грижите за нашата коса би трябвало да бъдат от първостепенно значение в всекидневието ни. Красивият външен тип е знак на положително здраве, а това е най-голямото благосъстояние, което притежаваме!

Източник на фотография: Alon Za / Shutterstock.com
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР