Чантата на Dior струва около 2000 долара, но лидерът на

...
Чантата на Dior струва около 2000 долара, но лидерът на
Коментари Харесай

Защо скандалът около чанта на Dior поглъща ключов съюзник на САЩ

Чантата на Dior коства към 2000 $, само че водачът на Южна Корея може да заплати доста по-висока цена за политическия скандал, който провокира.

Този основен съдружник на Съединени американски щати беше разтресен от задълбочаващите се последствия от записите от скрити камери, които наподобява демонстрират, че първата дама на страната приема първокласния продукт като подарък. Инцидентът сложи президента Юн Сук Йол пред възходящ публичен напън, който може да навреди на възможностите на неговата дясна партия в решаващи законодателни избори, които идват на фона на възходящите закани от Северна Корея.

Видеото наподобява демонстрира първата дама Ким Кеон Хи приема синьо-сива чанта на стойност 3 милиона вона ($2250) от корейски американски свещеник, преподобният Чой Дже Йънг, по време на посещаване през септември 2022 година Беше скрито снимано от пастора - бранител на по-приятелски връзки със Севера, към които Юн възприе корав метод – и за първи път пуснат от ляв новинарски канал в YouTube пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР