Чантата може да каже много за вкуса на собственика си.

...
Чантата може да каже много за вкуса на собственика си.
Коментари Харесай

Изхвърлете тези неща от дамската си чанта! Носят беди, а парите ви изтичат

Чантата може да каже доста за усета на притежателя си. Но наличието е за силата и полезностите, с които тя живее. Изброяваме 7 неща, които е най-добре да държите надалеч от дамската си чанта, с цел да се предпазите от беднотия, самотност и заболявания.

1. Счупени или неизползвани предмети

О, това е гробище от остарели писалки, корав лак за нокти и остарели ключове от последния апартамент. Тези на пръв взор безобидни неща могат освен да събират прахуляк, само че и да застояват и даже да източват сила. Ако продуктът е строшен или не е нужен, тогава е време да изпразните чантата от него.

2. Сувенири от някогашен ухажор

Задържането на дребните неща, които ви припомнят за минали връзки, е директен път към самотата. Предмети от минал живот имат сдържаща сила. Докато не се отървете от сходни сувенири, новата обич няма да почука на вратата ви.

3. Неплатени сметки и касови бележки

Нищо не носи толкоз сила на бедността колкото неплатени сметки и смачкани касови бележки, разхвърляни на дъното на чанта. Те са поели цялата мощ на финансовите отговорности и просто нямате място за нови парични потоци, написа Актуално.ком.

4. Счупени огледала в пудреница

Парчетата от огледала постоянно дават обещание злощастие освен за вас, само че и за хората към вас. Тяхната сила е толкоз отрицателна, че води до заболявания и даже гибел. Спасете себе си и околните си от драмата и неотложно се отървете от всички късчета неприятен шанс.

5. Лекарства с изминал период на валидност

Всички медикаменти имат период на валидност. Използването на остарели медикаменти може освен да навреди на вашето положение, само че и да докара до заболяване, защото старите медикаменти скапват силата на вашето здраве. Пазете чантата си от медикаменти с изминал период на валидност. Така ще се спасите от всякаква горест.

6. Стари фотоси

Старите фотоси притеглят неприятен шанс. И няма значение кой е изобразен на тях и в какво въодушевление. Старите фотоси сами по себе си притеглят негативизъм. За бизнес жена такива фотоси ще донесат неуспех в работата. Старите фотоси ще попречат на самотната жена да срещне любовта си, а фамилната жена да откри естетика в къщата. Снимките на портфейла би трябвало да се сменят всяка година. Снимка, която е на повече от дванадесет месеца, стартира да излъчва негативна сила.

7. Игли и карфици

Това не са предмети, които би трябвало да носите със себе си. По-добре е да не слагате всички пробиващи и режещи принадлежности в дамската чанта. Пренебрегвайки разпоредбите, вие плашите шанса и триумфа. Ако би трябвало да вземете игла и конец, тогава те би трябвало да бъдат сложени в плик, а по-късно в чанта.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР