Чанта с надпис на ръка „Бомба в Бризбейн” (Bomb to

...
Чанта с надпис на ръка „Бомба в Бризбейн” (Bomb to
Коментари Харесай

Чанта предизвика паника на летище

Чанта с надпис на ръка „ Бомба в Бризбейн” (Bomb to Brisbane) докара до суматоха на летището в града. Една от пътничките признава пред телевизионния канал Yahoo7, че доста се е уплашила като е прочела думата „ бомба”. „ Не знаех по какъв начин да отвръщам. Помислих, че може да е шега”, добавя тя.

След това дамата е видяла по какъв начин служител на реда отива към чантата и е схванала, че обстановката е сериозна. „ Отцепиха пространството към чантата и бързо ни водиха настрани”, добавя пътничката.

Полицията е задържала собственичката на чантата – 65-годишната индианка Венката Лакшми, която обяснила, че думата Bomb върху чантата значи името на град Бумбай, което е остарялото име на сегашен Мумбай.

Passengers at Brisbane Airport were left stunned after luggage emblazoned with 'bomb' made its way along the baggage carousel.#7News https://t.co/lbPaePZ2y0

— 7News Yahoo7 (@Y7News) April 4, 2018
Дъщерята на собственичката на чантата изяснява, че майка й се тормозила да лети и решила да напише на чантата от кое място за къде лети багажът. Оказало се обаче че няма задоволително място, с цел да се изпише думата „ Bombay” и тя е написала единствено Bomb to Brisbane, като изпод е допълнила Мумбай.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР