Channel 5 Ели е само на 19 години. Проститутка е. Твърди,

...
Channel 5
Ели е само на 19 години. Проститутка е. Твърди,
Коментари Харесай

Млада проститутка разказа как обслужва по 21 клиенти на ден и по колко изкарва

 Channel 5 Ели е единствено на 19 години. Проститутка е. Твърди, че има по 21 клиенти дневно и изкарва по 1 500 паунда на денонощие. Тя влиза в най-древния отрасъл едвам на 16-годишна възраст. Тя също твърди, че си има и акаунт в OnlyFans, където също си докарва по много солидна сума пари.

" Много съм заета по време на мой работен ден. За първия  ми клиент съм постоянно свежа, само че за втория и за всички останали не ми остава съвсем време. Разликата сред обособените сеанси с клиентите ми е едвам 4-5 минути ", споделя тя пред британски телевизия " Канал 5 ".

Тинейджърката споделя и за неприятностите, с които се сблъсква по време на работата си. Тъй като живее вкъщи с родителите си, тя би трябвало да търси хотели, в които да обслужва клиентите си.

" Трябва да диря хотели, които нямат система за заключване на стаята с карта, другояче е съвсем невероятно да работя по този начин.

Младата жена споделя, че внимава и за сигурността си, по тази причина сортира хотелски стаи с шпионка, с цел да види кой е пристигнал на вратата, преди да го пусне.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР