Чанинг Тейтъм e широко популярен като актьор и дори бивш

...
Чанинг Тейтъм e широко популярен като актьор и дори бивш
Коментари Харесай

Какъв е Чанинг Тейтъм в ролята на самотен родител

Чанинг Тейтъм e необятно известен като артист и даже някогашен фотомодел, само че относително по-малко е прочут в ролята си на родител. Всъщност, той е уединен татко на 10-годишна щерка Евърли, който обаче, както по всичко наподобява, се оправя чудесно със своите отговорности.
 Когато Чанинг Тейтъм е единствено по долни дрехи пред Салма Хайек
Когато Чанинг Тейтъм е единствено по долни дрехи пред Салма Хайек

Интересна фотография

Освен това, не толкоз знае се и, че 43-годишният артист от " Професия: Стриптизьор " е и създател на детски книги, за написването на които го въодушевява дребното момиченце.

В скорошно изявление за Today Чанинг разиска последната си издадена книга " Единствената Спаркела и огромната неистина " и по какъв начин като цяло книгите са му помогнали като татко.

На въпроса за какъв родител се счита, той отговори: " Нямам визия, не знам. Просто се пробвам да се оправям ".

И прибавя: " Когато разбрах, че ще имам дете, си споделих: " Добре, евентуално ще бъда родителят, който ще забърка детето си допълнително неприятности, в сравнение с да го защищити от тях. А пък когато детето стартира да пораства, осъзнах, че би трябвало да слагам и граници. А най-странното е, че самите децата желаят граници, въпреки и неосъзнато. Дъщеря ми просто става по-спокойна, когато схваща разпоредбите. Правилата на къщата, както ние ги назоваваме - като да вземем за пример да измиеш зъбите си или да отнесеш чиниите до мивката. "

Тейтъм стартира да работи по книгите за Спаркела, откогато става уединен родител. Запитан дали героят му е оказал помощ да се научи по какъв начин да се оправя в това отношение, артистът отговоря: " Не съм възнамерявал да бъда уединен татко. И бях много нервозен. Започнах даже да диря клипове в YouTube по какъв начин да сплета косата ѝ, не желаех да бъда бащата, който води детето си на учебно заведение по този начин, като че ли е спало на улицата. И поредност от книги пристигна от това. Тя ми оказа помощ да схвана по какъв начин да беседвам с едно малко момиче. "
 Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц - зад кулисите на “тайната ” им връзка
Колко влюбени са Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Зад кулисите на “тайната ” им връзка

Евърли е плод на връзката на Тейтъм с някогашната му брачна половинка, актрисата и танцьорка Джена Дюън, с която публично се разделят през 2019 година, написа пред People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР