Чанинг Фрай си тръгна от Лос Анджелис Лейкърс и подписа

...
Чанинг Фрай си тръгна от Лос Анджелис Лейкърс и подписа
Коментари Харесай

Фрай знае коя е липсващата частица за Лейкърс

Чанинг Фрай си потегли от Лос Анджелис Лейкърс и подписа за повторно с Кливланд Кавалиърс, а ЛеБрон Джеймс напусна Охайо и отиде при “езерняците”. 35-годишният Фрай знае какво е да играеш един до друг с Краля, тъй като има два сезона като негов съотборник, в един от които завоюва купата в НБА. Сега ветеранът разяснява актуалната обстановка в Ел Ей и даде да се схвана каква съгласно него е изчезналата парченце в младия отбор от “Стейпълс Сентър”, който се укрепи устойчиво през лятото.

“Момчетата са доста млади и необикновено надарени. Единственото ми терзание, че сега в съства няма този състезател, който никой не чака да играе, само че когато това се случи, прави доста значима работа. Трябва да има един подобен петнадесети човек. Който се разбиара съвършено с огромната звезда на отбора”, споделя Фрай, а като отличен образец за подобен състезател може да бъде посочен Джeймс Джоунс, който към този момент се отхвърли, само че през годините бе постоянно наличие в тимовете, където играеше ЛеБрoн Джеймс.

Джоунс бе паралелно до ЛеБрон в Маями и Кливланд, а двамата стигнаха до финалите на НБА в седем следващи години, печелейки купата три пъти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР