Чандъров, Илиян Стефанов и Роналдо вкараха за сините Левски постигна

...
Чандъров, Илиян Стефанов и Роналдо вкараха за сините Левски постигна
Коментари Харесай

Левски се наложи над Марица Пловдив в Правец

Чандъров, Илиян Стефанов и Роналдо вкараха за " сините "

Левски реализира триумф с 3:1 над Марица Пловдив в следващата си контрола по време на подготвителния си лагер в Правец. Пловдивчани първи поведоха в резултата, само че " сините " направиха цялостен поврат.

Първата по-добра опция бе за Левски и пристигна в 10-ата минута. При ъглов удар за " сините " Асен Чандъров отклони с глава към Келиан ван дер Каап на далечната греда. Нидерландецът опита шут, който обаче прелетя над вратата.

В 16-ата минута пък Марица погледна към вратата на съперника. Веселин Марчев стреля от директен свободен удар, само че право в стената. След това той опита композиция със съотборник, при което нахлу в пеналтерията на Левски. Там Марчев се стовари на земята и не съумя да стреля. Нямаше искания за освен това, а съдията остави играта да продължи.

Три минути по-късно още по-добър късмет се откри пред Веселин Марчев. Той получи в наказателното на " сините " от Станислав Маламов и от близка отдалеченост стреля, само че топката срещна гърба на различен футболист от Марица и по-късно излезе в навън.

В 28-ата минута Илиян Стефанов бе изведен добре от Патрик-Габриел Галчев отляво. Той напредна и опита да преодолее стража на Марица Петър Начев. Изпълнението му обаче не бе тъкмо. Две минути по-късно по същия фланг Кристиян Йовов получи. Младежът финтира и навлезе в пеналтерията, след което шутира от сложна позиция. Топката прелетя настрана от вратата.

Марица Пловдив стигна до първото попадение в 42-ата минута. Сали Садъков проби отдясно и откри с пас по земята Станислав Маламов, който добави топката в близкия ъгъл на вратата.

Само минута по-късно Асен Чандъров възвърне равенството. След центриране Илиян Стефанов стреля с глава, а там Чандъров съумя да протегне крайник и да я добави в мрежата на пловдивчани.

Ивелин Попов центрира от дясното крило към точката за осъществяване на дузпа, където от втора позиция влетя Илиян Стефанов. Той с глава прати топката в долния десен ъгъл, а " сините " поведоха в 47-ата минута.

Само две минути по-късно Веселин Марчев засече центриране в наказателното поле на Левски, откакто с топката се разминаха Хосе Кордоа и Ван дер Каап. Пламен Андреев съумя да се намеси, а топката срещна и гредата преди да излезе.

Рикардиньо бе покрай ново попадение за " сините " единствено минута, откакто се появи в игра. Нападателят насочи мощен удар към вратата на Марица в 64-ата минута. Петър Начев обаче се намеси чудесно и мазета.

В 73-ата минута Уелтън опита изстрел от сериозна отдалеченост. Изпълнението му не бе положително и топката прелетя високо над вратата. Секунди по-късно Келиан ван дер Каап също нанесе удар, само че топката бе изчистена.

Шест минути по-късно Левски стигна до нов гол. Рикардиньо съумя да смъкна с глава към Роналдо в наказателното на Марица, след което Роналдо не остави шансове на Петър Начев и прати топката в мрежата му за 3:1.

На 8 юли Левски ще се изправи против Апоел Никозия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР