Chancery Judge иска да бъдат оттеглени обвиненията в случай на голяма кражба на платформа

...
МЕМФИС, Тенеси — Ден след като двама мъже бяха арестувани
Коментари Харесай

МЕМФИС, Тенеси — Ден след като двама мъже бяха арестувани за незаконно теглене на трактор от спирка за камиони в югоизточен Мемфис, съдия от Chancery Court разпореди всички обвинения срещу тях бъде изваден.

MPD: Мъже, обвинени в кражба за незаконно теглене на голяма платформа

Руфъс Нюсън, шофьор от отдела за теглене и транспортиране на A1, и Гари Роудс, служител на S Line Truck Parking , бяха арестувани късно вечерта в понеделник на спирка за камиони на Exxon на Холмс и обвинени в кражба, след като полицията каза, че незаконно са обули и се опитали да теглят голяма платформа на калифорнийски шофьор.

Нюсън също беше обвинен в обикновено нападение за предполагаемо бутане шофьорът падна на земята, когато се обади на полицията.

Шофьорът каза на полицаите, че е влязъл в бензиностанцията, за да вземе малко храна, и когато се върнал, на неговия Freightliner 2019 г. имало багажник, а Нюсън и Роудс се опитваше да го изтегли.

Той каза, че са му казали, че премахването на багажника ще струва 265 долара, а когато той се съгласи да плати, те му казаха, че сумата е променена на 500 долара.

По време на изслушване, поискано от адвокатите на A1's Towing и S Line, канцлерът Мелани Джеферсън-Тейлър каза, че полицейското управление на Мемфис е нарушило предишна съдебна заповед, забраняваща на служителите да влизат в частните имоти на A1 и S Line и да прилагат правилата.< /p>

Джеферсън-Тейлър нареди всички наказателни обвинения срещу Нюсън и Роудс да бъдат оттеглени, мъжете да бъдат освободени, техните досиета да бъдат заличени за арестите, а теглещият камион на Нюсън, който беше конфискуван от полицията, да бъде освободен без обвинение.

>

Съдията от канцеларията също нареди на MPD да не се занимава с паркиране или теглене в частната собственост на ищеца. Джеферсън-Тейлър каза, че ако някой член на полицейското управление наруши заповедта, началникът на полицията Си Джей Дейвис ще бъде принуден да се яви пред съда за изслушване за неуважение.

Бензиностанцията, където бяха арестувани Нюсън и Роудс, е следващата до паркинг със знак S Line Truck Parking.

Има и знаци, които казват, че няма безплатно паркиране за шофьори на камиони. Въпреки това, служител в Holmes Express каза, че шофьорите на камиони, които купуват бензин и храна, не са длъжни да плащат за паркиране.

Полицията също каза, че е казала на Нюсън и Роудс, че са нарушили градска наредба, която гласи, че превозното средство трябва да бъде заредено за 24 часа преди да може да бъде изтеглен, но те отказаха да върнат камиона на шофьора.

Според клетвената декларация за жалба, окръжната прокуратура на окръг Шелби одобри обвиненията срещу Нюсън и Роудс и полицията собственият правен съветник на отдела беше привлечен да съветва поради „продължаващи проблеми с дейностите на тази компания за разбиване“.

През последните няколко месеца полицията извърши няколко ареста при подобни инциденти, включващи A1 Towing и S Line.< /p>

През април двама мъже бяха обвинени в кражба на кола, след като шофьор на камион каза, че са го свалили физически от 18-колесния му автомобил, след като той спря на паркинг на Lamar, за да нулира времето си за шофиране.

p> Арести, извършени след като двама шофьори на камиони бяха отвлечени в Мемфис

Той каза, че мъж е сложил багажник на камиона му и е поискал да плати 265 долара. Той каза, че е платил таксата, но мъжът му каза, че никога не я е получил. Жертвата каза, че няколко мъже с пистолети са го принудили да излезе от Freightliner и камионът е бил изтеглен до A1 в блок 100 на West Mallory.

Шофьорът е успял да направи снимки на двамата мъже, които според него са го нападнали , а полицията арестува Кенет Ръкър, 28, и Куинтерий Харел, 34.

На 5 юли Майкъл Уилямс беше обвинен в грабеж, след като полицията каза, че е отнел насила ремаркето на шофьор на камион на спирка за камиони в в района на летището.

Мъж, обвинен в грабеж, незаконно теглене на влекача на жертвата

Шофьорът на камиона Kenworth каза, че двама мъже се приближили до него и започнали да прикачват платформата му към теглещия камион на A1 , и му каза, че ще трябва да плати такса за паркиране от $272 чрез приложението S Line Truck Parking, поставено на стълб.

След като жертвата плати, той каза, че мъжете го блъснаха на земята и останаха с неговия камион, и го принуди да плати допълнителни $3000 в автогарата на A1 в Южен Мемфис.

Камерата на жертвата засне инцидента и той успя да идентифицира Уилямс и човека, който го блъсна на земята. В клетвената декларация не се казва дали другият мъж е обвинен.

На 18 юли друг шофьор на камион каза, че е бил паркиран на спирката за камиони Shelby Express на Shelby Drive, когато няколко въоръжени лица са бутнали неговия 18-колесен автомобил и му каза, че ще трябва да плати $265, за да премахне багажника.

Шофьорът на камиона каза, че неговият диспечер е направил плащането чрез приложение, но мъжете казаха, че плащането не е направено достатъчно бързо и те взеха камион.

Той каза, че един мъж го е ритнал на земята, за да се качи на шофьорската седалка, а друг човек го е държал, докато са закачили камиона му и го изтеглили.

жертвата казала на полицията, че е получила разписка за теглене и транспортиране на A1 и компанията му трябвало да плати допълнителни $2535, за да си върне полукамиона същата вечер.

Шофьорът на камиона идентифицира Рики Хайнс, 28 г. човекът, който го е бутнал на земята.

WREG получи обаждания от шофьори на камиони в два щата и Канада, които смятат, че превозните им средства са били незаконно теглени при подобни инциденти, докато са шофирали през района на Мемфис.

< p>Досега обвиненията срещу Нюсън и Роудс не са оттеглени.

Нюсън също е обвинен в шофиране без търговска шофьорска книжка. Той беше освободен от затвора срещу гаранция от 3500 долара. Роудс беше освободен срещу гаранция от $1000.

Нюсън трябва да се яви в съда с адвокат на 15 септември. Роудс трябва да се яви на 13 септември.

WREG се свърза с окръг Шелби Окръжната прокуратура, за да разбере дали обвиненията срещу Нюсън и Роудс ще бъдат оттеглени, но не е получила отговор.

За последните новини, времето, спорта и поточно видео, отидете на WREG.com .

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР