Чалгазвездата Мария използва всяка секунда, за да покаже колко е

...
Чалгазвездата Мария използва всяка секунда, за да покаже колко е
Коментари Харесай

Шокираща снимка на Мария притесни феновете й

 Чалгазвездата Мария употребява всяка секунда, с цел да покаже какъв брой е щастлива с следващия мъж до себе си. Нов кадър в обществените мрежи ни демонстрира по какъв начин Отварачката е залепила големите си джуки върху тези на новия си банкомат – Мирослав Мерджанов, написа Show.bg

Това се набива на пръв взор от на фотографията, само че наблюдателни почитатели са меко казано шокирани от плешивата коса на Мара. Певицата е без прическа, а това разкрива същинска покруса върху главицата й. Косата й е много нищожна в предната част на главата. " Сигурно е оплешивяла от доста обич и пристрастеност “, разясняват зевзеци. Не е ясно какъв е казусът, само че сигурно е здравословен и не е неприятно Отварачката да потърси съвет от експерт, тъй като не е изключено напълно скоро да носи единствено перуки.

Тази ужасяваща визия очевидно не тормози богатият й ухажор – следващият, в който Мара се е впила крепко, даже съумя да раздели от фамилията му.

Баровецът е част от най-близкото работно обграждане на Веселин Денков- Весо Брадата, който предходната пролет бе задържан за противозаконна финансова активност и изнудване на длъжници.

Сподвижникът на Весо Брадата е много великодушен към Мария и напълно неотдавна й отпуснал 50 000 лева, с цел да може тя да снима клип. Макар следващата година да навършва 40, Мария по този начин и не съумя да се обвърже трайно със състоятелен баровец. Чалга звездата изкара къс брак с милионерския наследник Християн Гущеров, само че откакто бе хваната да му кръшка, бе изгонена позорно.

Все отново Мария откри заслужен заместител на Гущеров мятайки се в леглото на мастития свинар Ангел Тенев. За пакост обаче той бе покосен от инфаркт преди година и половина и Отварачката остана без приходи. Сега към този момент е щастлива, че още веднъж има паралия до себе си, който с изключение на финансово е прелъстителен и физически.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР