Чалгата масово се качи на ски през зимния сезон, показа

...
Чалгата масово се качи на ски през зимния сезон, показа
Коментари Харесай

Чалгата тръгна на ски: Коцето най-опитен, колежките му залагат на селфита

Чалгата всеобщо се качи на ски през зимния сезон, сподели проучване на „ България Днес “ из обществените мрежи.

Сред ветераните по белите писти е Константин, който от години фучи по белите писти и към този момент има сериозен опит. Когато не е във фитнеса, той поддържа своята форма със ски, до момента в който брачната половинка му Надя е запалена по сноуборда.

Фики също е разпален скиор и не пропуща зима, в която да не се отдаде на обичаното си занимание.

В планината се качи Емилия дружно със брачна половинка си Жорж Башур. Заради нежните си умения на ските двамата избраха да си създадат селфи, вместо да рискуват здравето си с рисково втурване.

Подобно е ситуацията и с Преслава , която употребява пистите единствено за декор на фотосите си. Иначе тя е буйна любителка на планината и даже бременна се катереше по родните скатове.

На рискови прекарвания заложи и Гери-Никол , която не е от фолксредите, само че постоянно има участия в чалготеки. Певицата се появи на пистата с пай ръкав. Минусовите температури  не я стреснаха и тя си направи лавина от селфита.

На снега се радва и Ивана, която въпреки да не се спуска със ски, на драго сърце следи зимните надпревари в компанията на близки другари.

Звездната компания на белите писти се добавя и от Мис България 2011 Ваня Пенева, за която зимните пейзажи носят релакс и хубави моменти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР