Чалгарките на България пак не бяха с децата си навръх

...
Чалгарките на България пак не бяха с децата си навръх
Коментари Харесай

Анелия и Глория не си затвориха краката и на Нова година! Галена изневери на мъжа си, Преслава като жрица на любовта + още излагации на чалгата


Чалгарките на България отново не бяха с децата си точно на Нова година, а избраха да натрупат пачки в компанията на другари и любовници. Това към този момент е традиция, въпреки да е доста тъпо, че техните наследници израснаха без майките си на този празник.

Анелия и Глория да вземем за пример направиха тъкмо по този начин със своите щерки. Ивон и Симона като дребни в никакъв случай не бяха с майка си, само че към този момент са огромни и фолк певиците могат намерено да се насладят на мъжките милувки точно на Нова година.

Ани посрещна 2023 година в скъпарски комплекс във Велинград, където имаше присъединяване. В заведението особено място е имало за Любокир Захаринов, който от месеци топли леглото на певицата. Очевидно за Анелия по-важно е да си легне за следващ път с Любо, в сравнение с да прегърне щерка си в навечерието на новогодишната нощ.



Същото важи и за Глория, която посрещна Нова година в Лондон. Там примата имаше концерт, само че с нея е бил и младият й ухажор Добромир. Гло има майка, щерка и внучка, само че е избрала да прекара празника с индивида, който я задоволява в водоравен проект, което не е по никакъв начин почтено.



Галена пък изневери на мъжа си и този път не пя в кръчмата му в Арбанаси на Нова година, а посрещна 2023 година в Доминиканската република. Тя за следващ път се облече като долнопробна жрица на любовта, подготвена да облекчи всеки мъж за някой лев от горната страна. Роклята й е съвсем транспарантна и даже не покрива цялата й задна част, което е светотатство за майка на две деца.



Не по-добре облечена се появи Преслава във вечерта на 31 декември. Тя прекара празника във Велинград и е единствената, която въпреки всичко сподели, че има семейство. Заедно с нея в новогодишната нощ бяха половинката й Павел и щерка им Паола. Това обаче не оправдава Преси, че се появи облечена като жена, която практикува най-древната специалност. Златистата й рокля едвам покрива корема й, оставяйки задните й елементи на показ.



Във Велинград чества и Емилия. Там тя се засече с Димитър Рачков и младата му държанка Анита. Еми има три деца, само че не й пука и се кълчи по кръчмите, като че ли няма богат мъж, който я устоя.



Джена пък се появи като цялостна селяндурка, избирайки за новогодишната нощ в Стара Загора искрящо розова рокля, с която наподобява като мома за женене, преди малко стъпала на едновремешното „ стъргало ”, където по времето на соца се уреждаха годежи.



Райна изкара празника в нощен клуб в Разлог. Тя се появи с розова рокля с цепка. Певицата към момента се надява да срещне мъжа, който ще я оплоди, по тази причина бе заголила бедро. Уви, мина нейното време и щом до момента няма мъж и деца, най-вероятно ще си остане остаряла мома.



Младата Лидия е на противоположния полюс. Очевидно желае да кръшка на Наско Колев, тъй като той не е бил с нея на Нова година в дискотека в Благоевград. Кога се загаджиха, по кое време си изневеряват, само че когато няма ценностна система на равнище, е по този начин.



Източник: БЛИЦ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР