Чалгарката се включи в зрелищно парти с полуголи танцьорки в

...
Чалгарката се включи в зрелищно парти с полуголи танцьорки в
Коментари Харесай

Алисия избухна в лесбопарти, след като Бирмата й би шута

Чалгарката се включи в зрелищно празненство с полуголи танцьорки в столична дискотека.

Фолкпевицата, която постоянно е залагала на примерното държание и строгите тоалети, този път скъса синджира на въздържанието. Изкусителните девойки налазиха Алисия, а тя предизвикателно стартира да се отърква в телата им. Лесбогледката накара мъже и дами в нощното заведение да изгубят мозъка и дума и да останат с отворени усти. Закачката сред певицата и танцьорките продължи цяла вечер за наслада на посетителите, написа " България през днешния ден ".


Полуголите девойки стигнаха още по-далеч в провокацията, като започнаха да се целуват с уста. Алисия не се престраши да е чак толкоз разкрепостена и единствено наблюдаваше от близко какво се случваше към нея. И въпреки всичко на моменти и тя показва съблазън, като заголваше бедро. И този път обожатели не липсваха - млади момчета флиртуваха с нея, само че тя ги отблъскваше с мразовит взор. Съгласяваше се само да си вършат селфита, само че дотук. По-почерпените мачовци бяха по-смели, само че и те не съумяха да разтуптят сърцето на фолкаджийката.


Неясен сега е любовният статут на Алисия. За последно тя мачкаше чаршафите дружно с младия предприемач Жоро Бирмата. Двамата имат бурна обич и на няколко пъти се събират и разделят. Всеизвестни са свадите им на обществени места, като най-често мотив е пословичната ревнивост на младежа. Алисия не се е появявала с него от няколко месеца, което ражда клюки, че случката им е завършила. Но тя продължава постоянно да излиза по нощни заведения с неговата майка Лидка Скалата и двете очевидно си изкарват доста добре.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР