Чалгарката от стари времена - Рени ошашави клиенти в заведение

...
Чалгарката от стари времена - Рени ошашави клиенти в заведение
Коментари Харесай

Потрес: 53-годишната Рени си показа з@дницата и тлъсти крачета!

Чалгарката от остарели времена - Рени ошашави клиенти в заведение в дребен град, където беше на присъединяване. Явно певицата е не запомнила и ЕГН-то си, и физическите си данни, тъй като тоалетът, с който се появи, бе умопомрачителен. За жал обаче в негативен смисъл.



Както виждате, 53-годишната Рени се е барнала в рокля с цепка до з@дницата, която несъмнено е атрактивна, само че отива на някоя дама с тялото на Глория (примерно). Дали пасва на възрастта е обособен въпрос, само че най-малко килцата да бяха в норма...



А Рени е заголила възпълни и тлъсти крачета, с дебели коленца, които меко казано учудиха присъстващите. " Добре де, в случай че няма стилист дамата, че й идва скъпо, няма ли огледало и добре ли е със зрението?! Не се ли сеща, че тази дреха не й отива, меко казано?! Или какво - давай да се вършим на изкусителки, но това, че плашим хората, кой ти гледа ", разяснява присъстващ на купона.



А хора в мрежата се майтапят, че Ренито може да е била на турско празненство и да се е котирала добре там. " Знаем, че братята от Турция имат други критерии за женска красота и си тачат сочните мадами. На тях несъмнено Ренка ще се хареса ", смеят се в нета.



В последна сметка, всеки е свободен да се излага, както може. Пък и Рени може да е във фаза на търсене на мъж, което й пожелаваме. Само да не е следващият несъответствуващ като младия Борис Пилософ преди време.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР