Чалгализирането, профанизирането и простащината през последните 20 години станаха норма

...
Чалгализирането, профанизирането и простащината през последните 20 години станаха норма
Коментари Харесай

Татяна Дончева: В предложените персони за правителство няма капацитет

Чалгализирането, профанизирането и простащината през последните 20 години станаха норма на държание, добави тя пред Българска национална телевизия..

В последното съчинение, което ни изпрати Тошко Йорданов, се споделя, че сме съгласили и всичко било наранено. Има думички, които заменят други значими думички. Те сочат планове, когато са изписани нелепости, изясни тя.

Няма кой да повярва в почтена компания. Не може да накарате Слави да стане политически водач. Отнасям се с почитание към вота на гласоподавателите. Но не мога да нося отговорност за безумни решения на хора, които не знаят защо става дума, тъй като ще съм грешница пред себе си, уточни тя.

Съгласна съм единствено с това, че държавно управление би трябвало да ни даде късмет до идната пролет, добави депутатката.

Не очаквайте, че групата ни ще гласоподава разделно. Мисля, че по този начин ще гласоподава и " Демократична България ". Ще ни води здравият разсъдък.

Служебното държавно управление направи първите съществени крачки за разглобяване на модела на ГЕРБ. И тази линия би трябвало да бъде продължена. И когато идва министър председател, който споделя,че ще прави взаимни отстъпки, значи, че няма да следва курса, безапелационна бе водачът на " Движение 21 ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР