Чалгаджийката Мария се е разделила с лъскавите возила, които шофираше,

...
Чалгаджийката Мария се е разделила с лъскавите возила, които шофираше,
Коментари Харесай

Взеха колите на Мара Отварачката

Чалгаджийката Мария се е разделила с лъскавите возила, които шофираше, научи Lupa.bg. За Коледа изпълнителката на „ Спомен ” получи червен джип „ Ламборгини Урус ” за към 250 000 евро, който към този момент е в ръцете на мъжа й Миро Дзвера.

Побойникът е наредил на чиновниците си да вземат ключовете и документите на колата, която напълно скоро ще се кара от него и първата му брачна половинка Вая. Припомняме, че лихварят е под домакински арест откакто преби законната си брачна половинка Мария. Той е упрекнат в домашното принуждение и закани за ликвидиране. 

От няколко дни Отварачката кара непретенциозен джип „ Ленд Ровер ” за към 90 000 лева, който най-вероятно й е даден за краткотрайно прилагане и скоро време лихварят ще си прибере и тази кола.

Всички парцели на Мирослав са купени преди брака му с Отварачката, а колите му се водят на компания и по този начин той няма какво да дели със заралийката при възможен бракоразвод. Единственото, което може да получи певицата, е солидно обезщетение за побоя.

Инфо:лупа.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР