Чалгаджии пяха в клубове в софия, въпреки че от полунощ

...
Чалгаджии пяха в клубове в софия, въпреки че от полунощ
Коментари Харесай

Напук на локдауна: Чалгаджии пеят в претъпкани дискотеки

Чалгаджии пяха в клубове в софия, макар че от среднощ четвъртък е въведен вечерен час за заведенията, игралните зали и нощните заведения.

Според разпоредбите на отчасти наложения локдаун в София потенциалът им се лимитира до 50%, а влизането е единствено със зелен документ. По-рано през седмица притежатели на заведения оповестиха, че няма да съблюдават новите ограничения. Затова и не е огромна изненадата, че в нощта на сряда против четвъртък Алисия се появи на сцената на дискотека в Студентски град. От  публикуваните фрагменти от самото  заведение се вижда, че то е цялостно с гости, отдалеченост не се съблюдава. Алисия, танцьорки и личен състав са омешани с купонджиите. В едно от сепаретата се ситуирани певицата Джулия и съпругътйи Кристиян Кирилов.

Само на няколко метра, още веднъж в Студентски град различен фолк реализатор – Меди има присъединяване в друга чалготека. Дистанция не се вижда. Аз да привлекат повече искащи за диво празненство, от заведението пускат супер оферта- бутилка алкохол се продава на половин цена. Екип на полицията и здравните управляващи са създали инспекция на заведенията в сряда вечерта, само че не поради вечерния час, а  затова дали има разполагаем зелен документ и носене на защитни маски от личния състав.

" Бях установени чиновници без вярно сложени маски и хора които пушат вътре ", оповестяват от столична здравна ревизия. Глобите ще са от 300 до 1000 лева за физическо лице и от 500 до 2000 на юридическо лице. На километри от София също има непълен локдаун. В Благоевград няма ограничаване за работното време на заведенията, само че учениците имат вечерен час и не могат да излизат без компаньон след 20 часа. В една от локалните нощни заведения в сряда вечерта присъединяване имаше Андрея, писа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР