Чалга звездата Борис Дали далеч не е безмозъчен певец, който

...
Чалга звездата Борис Дали далеч не е безмозъчен певец, който
Коментари Харесай

Борис Дали – милионер в чалгата! Ето откъде идват парите му

Чалга звездата Борис Дали надалеч не е безумен артист, който може само да пее за пари, да смъква хубави дами и да кара бързи коли, разбра HotArena.

Всъщност фрагментът на „ Пайнер “ е много съобразителен предприемач. Справка в Търговския указател демонстрира, че Борис е едноличен притежател на три компании, като любопитното е, че и за трите е показал голям брой разнообразни действия, в това число „ обществени грижи с настаняване за възрастни лица “, писа „ Галерия “.

От данните излиза наяве, че единствено от едната си компания Дали е изкарал над 1 милион лв.. За интервала от 2012 до 2017 година в това число чистите доходи възлизат общо на 1 425 000 лв., като единствено за 2017 чистите доходи са почти половин милион.

Другата компания на Борис надалеч не е толкоз сполучлива и регистрира относително дребни чисти доходи – приблизително по 38 хиляди на година, а за третата компания няма данни.

Самият реализатор няколко пъти е споделял с половин уста, че се занимава с доста неща и надалеч не се изхранва само с музика. Обаче обича да заобикаля какви тъкмо бизнес инициативи върти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР