Чалга ветеранката от 90-те години Петра се втали драстично и

...
Чалга ветеранката от 90-те години Петра се втали драстично и
Коментари Харесай

Промени се до неузнаваемост: Хищната хиена Петра отслабна драстично

Чалга ветеранката от 90-те години Петра се втали фрапантно и към този момент не наподобява на себе си. Тя се похвали, че се е подложила на специфични процедури. На част от тях изпълнителката на безконечния шлагер “Хищна хиена “ се подложила в родното Хасково за 60-годишния си празник. След това траяла в Кипър, където живее от години с втория си брачен партньор Дионисиос.

" Както е тръгнало, ще би трябвало да напиша " Отслабналата хиена ", пошегува се певицата, очевидно удовлетворена от стегнатите си форми.

Наскоро Петра хвърли новината, че ще прави дует с различен обичан реализатор от близкото минало, а точно Коста Марков.

Тя има пет албума зад тила си. Интересното за нея, е че има висше обучение, приключено в Санкт Петербург – Руска лингвистика. Работела е като учителка в Хасково, само че любовта към музиката се оказва по-силна.

„ Девойките са доста слаби. За мен това е неестествено. Хейт за килограми съм срещала единствено в България “, показва мнението си Петра за обстановката сега.

Въпреки, че не е издавала нова ария от години, Петра продължава да прави купони на макс. Всички пеят с нея с цялостно гърло и знаят песните й наизуст.

Инфо: marica.bg

Тагове: Петра Коста Марков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР