Чалга певицата Мария е в развод с третия си мъж

...
Чалга певицата Мария е в развод с третия си мъж
Коментари Харесай

Мара Отварачката и Миро Дзвера се развеждат след 7 месеца брак 


Чалга певицата Мария е в бракоразвод с третия си мъж Мирослав Соколов, написа вестник „ Уикенд “. Заралийката и предприемачът са се изпокарали след последната им обща отмора в Гърция. Там фамилията отдъхваше в компанията на трите им общи деца – Марая на Мария, Вая и Крис на Миро. Отварачката заливаше мрежата със фотоси и клипчета от почивката си, само че внезапно фамилията се е изпокарало грубо в южната ни съседка, прибрали са се скоростно в България и се чака всеки миг да подадат документи за анулиране на брака си.

Припомняме, че двойката се ожени при започване на декември 2021 година, което значи, че „ огромната им обич ”, както се изказваше Мария, завърши по-бързо от бенгалски огън и изкараха като семейство единствено 7 месеца.

„ Всеки ден си поисквам това да бъде мъжът до края на моя живот! Ние няма от какво да се крием. Намерих мъжа на своя живот и той се споделя Мирослав! Живеем дружно! ”, споделяше певицата едвам преди няколко месеца.

Е, очевидно и тази й „ огромна обич ” изкара по-малко от продължителността на предходните й два брака с огромни любови. Първият съюз на Мара бе с предприемача Димитър Андонов. Те изкараха по-малко от 5 години дружно, като чалгаджийката съумя съвсем да банкрутира брачна половинка си. Следващият в листата бе Християн Гущеров, който тя галено наричаше „ Мечо ” или „ Слънчо ”, с цел да не го обиди поради едрото му тяло. Гущеров също беше огромната й обич, само че залезе след по-малко от 3 години. Милионерският правоприемник изхвърли певицата на улицата откакто разбра за изневерите й. Последваха няколко връзки с обвързани мъже, който не зарязаха дамите си поради миньончето на фолка, само че на хоризонта се появи Мирослав, който сглупи да изостави брачната половинка и децата си поради певачката.

Изпълнителката от лекия род е изтрила всичките си фотоси с Миро Дзвера и децата му, премахнала е и пръстена, който показваше, че е омъжена жена. Изтрити са даже фрагментите от женитба №3. Отварачката изненадващо разгласи на почитателите си, че възнамерява стремително завръщане. „ Мислех си… дали желаете нова ария?! ”, попита заралийката своите почитатели в инстаграм. Изпълнителката получи хиляди похвали и молби от почитателите си да ги зарадва с най-малко още една ария, а тя им отвърна, че напълно скоро ще пусне нова ария.

„ Ще се постарая да не се повтаря ”, написа певицата на молба повече да не се скрива от чалга сцената. Известно е, че 40-годишната певачка стопира да пее всякога, когато се омъжи и това към този момент се случва за трети път, колкото е броят на браковете й.

„ Обичам по метод, по който не съм успявала до момента. Пожелавам си в действителност единствено да сме здрави и съм сигурна, че лека-полека нещата ще ни се подредят, по този начин както при всички естествени хора. Може би за всички е мистерия и се вълнуват, тъй като до момента не съм разгласила фотоси с мой сътрудници и не съм стигала до толкоз съществени дейности. Много съм горда с Мирослав. Когато човек е благополучен, не би трябвало да се тормози да споделя и да демонстрира любовта си. Това, че има интерес, е поради моята специалност, аз съм привикнала ”, споделяше единствено преди 7-8 месеца изпълнителката на ретро шлагера „ Спомен ”.

Не е ясно каква е повода за раздялата сред Миро и Мара. Един от слуховете е, че някой от двамата е кръшнал от брачното ложе. Второто съмнение е за децата на Миро, които не можели да одобряват изпълнителката и непрекъснато й правели ноемера, макар че тя се стараеше да ги хвали по медиите. Само преди 10-на дни доведеният наследник на миньончето сподели, че не е доста във екстаз от гласовите й благоприятни условия. Чалга дивата показа видео в обществените мрежи, където се вижда по какъв начин Отварачката се забавлява в колата и си припява песента „ Най-добрият ”, до момента в който вози на задната седалка дъщеря си Марая и децата на мъжа си. Синът на Миро очевидно не харесва сходна музика и очевидно изпитва нетърпимост към ритмите и гласа на мащехата си, като в средата на клипа дребният Крис демонстративно си запуши ушите. Това сигурно е вбесило чалга дивата, която към този момент е премахнала клипа от инстаграм. Възможно е връзките сред пресните съпрузи да са се влошили точно поради децата на Миро Дзвера, като той най-вероятно е защитил отрочетата си от новата си половинка.

Има и трета версия, съгласно която повода е финансова. Тарикатът просто не смогвал да угоди на чалгаджийката, която харчела пари с гневна скорост. От началото на връзката им, Мирослав пръснал над 800 000 лв., с цел да води по почивки Отварачката и да й купува лусозни артикули. Смята се, че той е взимал и заеми, с цел да поддържа стандарта й на живот.

Предстои да станем очевидци на завръщането на Мария на музикалната сцена и търсенето й на идващ спонсор и жених №4. Отварачката към този момент има повече бракове от Благо Джизъса, който е мерна единица за бърза промяна на интимните си половинки. Като нищо ще пристигна ден, когато Мария и Благой ще се срещна, намерят и залюбят, считат в обществените мрежи.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР