Чалга певец Живко Добрев, който така и не успя да

...
Чалга певец Живко Добрев, който така и не успя да
Коментари Харесай

Неуспелия чалга певец Живко Добрев стана булка на дубайски шейх

Чалга артист Живко Добрев, който по този начин и не съумя да пробие на фолк небосклона, сбъдна фантазията си и се уреди с бляскав живот. Пловдивчанинът години наред се мъчи да направи шлагер в родината си, само че по този начин и не съумя да стане различим за повече от 300-400 индивида. Преди няколко години изпълнителят се отхвърли от „ кариерата си ” и отпътува да живее в Дубай.

 „ Уикенд ” научи, че Живко е станал „ младоженка ” на дубайски шейх, който се отплаща на гения повече от добре за ласките му. Добрев върти гей-любов с богат локален арабин, с който се срещнал преди години посредством интернет уебсайт за запознанства сред мъже.

„ Живко удари джакпота. Много съграждани и сътрудници му завиждат, най-много Крум, но никой не можа да се уреди като него. Арабинът го гледа като писано яйце ”, коментираха осведомени. 39-годишният земляк се среща с дубаеца в мрежата, като двмата имат сериозна връзка сериозна връзка и са дружно към този момент няколко години, въпреки законите в Емирството, където са неразрешени гей връзките.

Живко не може да се нахвали с 5-звездния си метод на живот и скъпите дарове от арабина. Нашенецът бездейства по през целия ден и напълно е на издръжката на мюсюлманина, който му обезпечава постоянен шопинг за десетки хиляди из дубайските молове, вечери в скъпи заведения за хранене, фризьори, разтривки от Дубай до Малдивите, екскурзии по целия свят в първа и бизнес класа на локалните авиолинии, които държат един от най-високия стандарт. Шушука се, че всичко това той получавал в подмяна да бъде робиня в леглото, само че това никога не било срещу желанията му.

В момента Живко е в Лондон и рядко се сеща за родния Пловдив. Въпреки че заобикаля да демонстрира фрагменти от вкъщи си, е известно, че живее в мезонет, а цената на сходно жилище ще изправи косите и на родните богаташи. Живко Добрев постоянно лети до Мароко и Франция, като отсяда единствено в най-луксозните хотели, в които една нощувка се равнява на заплатата на средностатистически българин за цяла година. Младокът лети в бизнес съсловия или с частен аероплан. Трансферът сред европейските столици с частен аероплан коства сред 40 и 100 хиляди евро. Когато си е в Лондон или Дубай, където живее най-често, пък движи с финален модел „ Мерцедес “, чиято цена сега е към 200 000 евро.

Живко не пести пари и за аутфита си, като единствено една от чантите му „ Ермес “, която е от същинска крокодилска кожа, коства 73 000 евро (143 087 лева). На някои от фотосите си театралничи с часовник, струващ над 50 000 евро. Всичко това са единствено част от подаръците за Добрев, който се отблагодарявал уместно на обичания си.

Неуспелият фолкаджия изобщо не мисли да се връща в България, защото е удовлетворен от живота си, който в никакъв случай не би имал у нас. Суетният гей, който крие годините си, само че „ Уикенд ” научи, че е на 39 лазарника, не стопира да обявява скъпите си блага, които към този момент надвишават милион евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР