Чалга пеперудките ще избухват това лято на топ хитачки. Родното

...
Чалга пеперудките ще избухват това лято на топ хитачки. Родното
Коментари Харесай

ТОП 6 на чалга хитачките, които ще гърмят от дискотеките това лято

Чалга пеперудките ще избухват това лято на топ хитачки. Родното Черноморие може и да е по-тихо от нормалното, поради неналичието на едни избрани туристи, само че едно е несъмнено – купони и секс на плажа са обезпечени. А всичко това ще се случва под звучите на едни от най-хитовите поп-фолк части сега.

Подвоницата на Емануела сигурно ще звучи още дълго в TikTok, само че скоро ще бъде задмината от тези нови песни:

6. Антонио и Емрах

Антонио се пробва да се конкурира с авера си Емрах, само че му е мъчно. Какво се прави в такава обстановка ли? Ами, просто каниш Емрах и имаш шлагер. Двамата направиха първото си дуетно парче, което се споделя " Не ти ли писна ". Видеото и песента се радват на триумф, само че ще сме почтени! Само частта на Емрах ни харесва. That’s all.

Виж още: Сезонът на дините: Палава рускиня сподели бездънно деколте 

5. Софка

Кралицата, ромската перла! Само Софка може да бъде trending в музикалните ранглисти от остарялото потомство поп-фолк диви. Е, Десислава и Емилия също имат такива триумфи. Софка обаче е дала поръчка за тежка чалга тупалка, която сме уверени, че ще звучи освен във Факултета. Песента " Гърмиш " е в компанията на Рико Бенд и е повече от ясно, че в действителност ще гърми.

4. Биляниш и Сашо Роман

Фолкът несъмнено ѝ се отдава на Биляниш, която не звучи нерешително и разтърсено, сходно на Палома, Доника и всички други протежета. Биляниш избухна с дует, само че с легендата Сашо Роман. Е, Сашо единствено припява, само че песента е в жанр " остарялата чалга ". Не го твърдим ние, а почитателите на певицата. " Чисто зло " катери класацията за музика в Youtube и наподобява, че Биляниш ще има шлагер.

Виж още: Палавата Марта: Вижте топлес фото на горещата художничка от " Ергенът "  

3. Лидия, Симона и Константин

Лесбийското видео на Лидия и Симона несъмнено прибавя тежест към песента. Парчето е зарибяващо и несъмнено има капацитет да бъде на repeat. Ние обаче сме по-впечатлени от видеото към парчето " Навик ".

2. Симона и Адам

Симона не се стопира и реши да гръмне с още едно дуетно парче. Сингълът " Тежки нощи " е с Адам и е сериозна конкуренция на първото място в тази ранглиста, а и освен.

1. Меди

Цяла България се пита едно! По дяволите, коя е тази Мария? Не е Мара Отварачката, тя от дълго време си е изпяла песента и е навън от всички ранглисти. Не е и Мария Илиева, която е съществено обвързана жена. Важното обаче е, че Меди направи топ шлагер, който занапред ще гърми от всяко разрушено BMW по Слънчака, Влас и Созопол. Батки с татуси ще гледат неприятно, мацки с хиалурон в джуките ще припадат по тях, а " Мария " ще звучи на назад във времето. Яшаа...

Виж още: 5 неща, които мъжете мъчно изясняват на половинката си 

Изображение: https://www.instagram.com/mediigo/, https://www.instagram.com/simona_alphamusic/, https://www.instagram.com/b_lyanish/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР